Komentáre k receptu:
  • janara - fotkajanara 13. decembra 2015 o 19:49

    myslím, že by bolo vhodné do receptu vpísať množstvá
    @zareaguj
  • denyany - fotkadenyany 14. decembra 2015 o 08:27

    Naozaj pre nás Slovákov divoká kombinácia. Ale ochutnala by som, prečo nie? Ja doteraz cítim chuť tekvicovej polievky na sladko, ako ju robievala moja babka. Všetci ju robievajú na slano, no babka ju urobila sladkú (a to už pred tridsiatimi rokmi!), mala krásnu žltú farbu a mne naozaj chutila. Vďaka za vyvolanie tejto spomienky, idem zapáliť sviečku...
    @zareaguj
  • sandriw - fotkasandriw 14. decembra 2015 o 09:54

    Ja používam čokoládu či už do chilli con carne, alebo do curry. Pridávam ju ale vždy až na konci, keď už vypnem plameň, aby nezhorkla ešte viac/nespálila sa. Zaujímavé, že si ju pridal už od začiatku varenia. Nemal si teda ten problém? Inak zaujímavá kombinácia, niekedy vyskúšam :)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist