marosinho nemá fotku

marosinho


Karí karfiol so zemiakmi, špenátom a s cícerom Karí karfiol so zemiakmi, špenátom a s cícerom Vaše

Očistíme si a pripravíme karfiol, ktorý povaríme 5-8 minút v slanej vode. Následne si ho odložíme aj s 300 ml vody, v ktorej sa varil. Ďalej varíme asi 10 minút zemiaky. Mne sa podarilo trochu zemiaky rozvariť, preto vyzerá jedlo trochu kašovitejšie, než by malo.

Minestrone Minestrone Vaše

Hustá, sýta a v zime ideálna talianska polievka na môj spôsob.

Paradajkový Dal Paradajkový Dal Vaše

Skvelé korenisté indické jedlo, ktoré vám svojou vôňou učaruje :)

Filety z tresky s fazuľovou salsou Filety z tresky s fazuľovou salsou Vaše

Tento recept som si vymyslel sám, keď som chcel spraviť niečo zaujímavé s použitím ryby. Výsledok mi naozaj veľmi chutil.

Zapekané cestoviny s cuketou, baklažánom a mozzarellou Zapekané cestoviny s cuketou, baklažánom a mozzarellou Vaše

Milujem kombináciu zeleniny, syra a cestovín a preto som sa rozhodol zvoliť túto variantu. Ak skombinujete cuketu, baklažán, mozzarellu a cestoviny, zaručene to bude chutiť každému, kto ochutná :) cestoviny môžu byť ľubovoľné rúrkovitého tvaru.

Kuracie prsia s cesnakom a parmezánom Kuracie prsia s cesnakom a parmezánom Vaše

Ide o veľmi jednoduchý recept, ktorý nevyžaduje žiadne veľké kuchárske schopnosti a chuť je naozaj vynikajúca.

Polievka Ratatouille Polievka Ratatouille Vaše

Ratatouille patrí medzi najznámejšie francúzske pokrmy, bežne ide o zeleninovú prílohu k rôznym mäsovým a iným jedlám, ale ja som si dovolil Ratatouille pripraviť v podobe hustej a sýtej polievky.



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist