![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nátierka z tekvice hokkaido
Hokkaido je moja obľúbená plodina, nie je náročná na pestovanie a dá z nej pripraviť celé...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Žúrový šalát
Šalát som prvý krát ochutnal u jednej kamarátky (ahoj Miriam!) a odvtedy sa dožil viacerých opakovaní...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Drink Rosé Negroni
Netradičný slávnostný drink pre Varecha. sk pripravil barman reštaurácie UFO watch. taste. groove. na Novom moste...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažánové vejáre
Pekáč pokvapkáme olivovým olejom. Z baklažánov odkrojíme stopky a pozdĺžne ich prekrojíme na polovicu. Každú polovicu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Niečo ako francúzske zemiaky
Zemiaky si uvaríme v šupke, dáme jednu vrstvu nakrájaných na kolieska na spodok plechu. Na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablková torta s nátierkovým maslom
V tortovej forme si upečieme obľúbené vyššie piškótové cesto. Vychladnuté prekrojíme na 2 kolesá.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bretónsky jablkový koláč
Robievam ho a velmi mi chutí i ked sa mi ujde málo, moja neter ho má...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cibuľový tokáň na transylvánsky spôsob
Hľadala som recept na zužitkovanie mäsa z mäsovej polievky. Fašírky, paradajková a kôprová omáčka mojej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kávová granita
Spravila som dnes takuto kavovu granitu-ladovu kavu. Servirovala som na dva sposoby . Jeden len...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Torta k prvému roku
prvé cesto urobím takto:vyšlahám si bielka s polovičnou dávkou cukru , potom pridám žltka, a druhú polovicu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čiernohorské kapustovo– šampiňónové stehienka
1. Kuracie stehná vykostíme. Na cibuľovom základe chvíľu podusíme kyslú kapustu, pridáme opražené šampiňóny...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jahodová pochúťka s tvarohom
Tvarohové koláčiky veľmi obľubujem, a preto som sa inšpirovala receptom zo stránky pluska. sk, trošku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ovsené raňajky
Tieto raňajky si robím dosť často. Sú sladké, chutné, zdravé a hlavne, ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kel na smotane
Tento recept som čítala v novinách, dosť ma zaujal, tak som si ho vyskúšala...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mandľové karí s baby kukuričkami
Baby kukuricky umyjeme a vlozime do hrnca s vodou a kurkumou. Vodu privedieme do varu a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tvarohový koláč
Do tortovej formy dáme podrvené sušienky zmiešané s maslom a pečieme pri teplote 160C 10 minút.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vysmážané kelové listy
Fotka je vlastná, fotka č. 3 zobrazuje výsledné menu. Porcia sa skladá z 3ks. vysmažené...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tagliatelle s cuketkou, sušenými paradajkami a kalamata olivami na slaninke
Vlastný recept, ktorý vznikol náhodou, keď som bol hladný a pracoval som s tým, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Valentínka
Recept na tento zákusok bol kedysi dávno dávno v Báječnej žene. Ja som z neho urobila...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jahodové venčeky
Mikulášske venčeky s jahôdkami pre mojich najdrahších. S takými čerstvými jahodami, aké sa len dajú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninová polievka s gnocchi
Pestrá s paradajkami, bielou fazuľou, kešu a bazalkovým pestom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Žáby a žabky
Miluju hrátky s kynutým těstem. Jeho poddajnost, tvárnost…a když se přidá i nápad, může...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kulajda s mäsovými guľkami
Do rozohriateho oleja vložíme nakrájanú cibuľu, zemiaky, zalejeme vodou. Pridáme bobkový list, celé...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Trojfarebná vianočka
Už dávno som nič nepridala a kedže som sa nudila, lebo som na PN, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľkový prívarok s petržlenovou vňaťou
Variabilné varenie s maximálnym využitím čerstvej petržlenovej vňate, bolo po dlhé desaťročia „top secret special force“,...