Bravčové stehno na ražni po mexicky

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
180 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
5 ks
1 KL
5 zrniek
1 KL
1 PL
4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Papriky nasucho opečieme, olúpeme a nakrájame na kúsky.

  2. 2

    Pridáme čili korenie, soľ, rascu, roztlčené nové korenie, oregano, prelisovaný cesnak a šťavu z pomaranča a zo surovín vymiešame pastu.

  3. 3

    Na koži na stehne narežeme štvorčeky, mäso osolíme a dobre potrieme marinádou, ktorú votrieme aj do zárezov na koži.

  4. 4

    Potom necháme mäso 3 hodiny odležať. Potom ho nastokneme na ražeň a zvoľna pečieme asi 2 hodiny.

  5. 5

    Počas pečenia potierame marinádou. Podávame s chlebom a fazuľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia