180 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriky nasucho opečieme, olúpeme a nakrájame na kúsky.
- 2
Pridáme čili korenie, soľ, rascu, roztlčené nové korenie, oregano, prelisovaný cesnak a šťavu z pomaranča a zo surovín vymiešame pastu.
- 3
Na koži na stehne narežeme štvorčeky, mäso osolíme a dobre potrieme marinádou, ktorú votrieme aj do zárezov na koži.
- 4
Potom necháme mäso 3 hodiny odležať. Potom ho nastokneme na ražeň a zvoľna pečieme asi 2 hodiny.
- 5
Počas pečenia potierame marinádou. Podávame s chlebom a fazuľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu