Foto: mojack
Pre tých ktorí majú radi čokoládu, urobila som trochu zmenu recept -Ryžový koláč I - má pokračovanie...
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvaríme v mlieku s cukrom do mäkka.
-
2
Pokiaľ sa ryža varí, rozmrvíme si venčeky 3 ks (na fotke sú 2), pridáme aj maslo a
-
3
túto zmes dáme na korpus.
-
4
Ryžu máme uvarenú a teplú.
-
5
Prichystané suroviny iba 3 :-), postupne pridávame k teplej ryži, ale už nevaríme.
-
6
Prvá ide napučaná želatína- podľa návodu,
-
7
druhý putuje pudingový prášok
-
8
a počas miešania na napadla nastrúhaná čokoláda.Tak som ju tam nasypala.Tá sa v teplej ryži krásne rozpustila.
-
9
Ako posledný nasledoval tvaroh.
-
10
Pekne všetko rozmiešané
-
11
sa rozotrelo na kakaový korpus.
-
12
Nechalo sa stuhnúť na niekoľko hodín do chladničky. A čaká pripravené pre čokoládových papkáčov.
Diskusia k receptu