4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky dobre umyjeme a v šupke ich uvaríme v osolenej vode. Z uvarených zemiakov odkrojíme hornú tretinu a odložíme ako veko, vnútro zemiakov opatrne lyžičkou vyberieme.
- 2
Vybrané vnútro zemiakov premiešame s rozdrobeným tvarohom, postrúhanou nivou, pažítkou, maslom a korením. Hmotou naplníme zemiaky, prikryjeme ich odrezaným vrchom.
- 3
Poukladáme do zapekacej misky vymastenej maslom, posolíme, posypeme paprikou a vložíme na 5 minút do vyhriatej rúry. Podávame so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu