
Pstruh s mandľovo– hrozienkovou omáčkou
Pstruha očistíme, osolíme, vložíme doň plátok citróna, kôpor a opekáme z oboch strán, ...

Karí zelenina na plechu
Výborne chutí či už ako teplá zeleninová príloha, ale aj samostatne.

Kornfleksové sušienky
Je to taka rychlovka ked mame chut na nieco sladke... Jednoduche a chutia skvelo :D...

Syrové chlebové paličky s rozmarínom
Tieto chlebové paličky sú chutné čerstvé, ale je tiež dobré si ich napiecť do zásoby...

Otrubovo-vločkové žemle
Toto je výsledok môjho dnešného experimentovania s otrubami..... a je to jedlé:-))

Pečená plnená podbrušinka
Včera som dostala čerstvú dodávku mäsa a výrobkov z farmy. Objednala som si aj podbrušinku na...

Čokoládový fudge (low carb)
Príprava tohto dezertu je extrémne jednoduchá. Za pár minút máte všetko nachystané a za hodinku v...

Ríbezľová pochúťka
Žĺtky vymiešame s cukrom a vodou. Pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec sneh z bielkov.

Kakaové kocky s višňami
Dnes som upiekla chutné kakaové kocky s višňami vhodné ku kávičke....

Perníkový koláčik
Množstvo je na malý plech veľkosti 20x20 cm. Jablko nastrúhame. Oddelíme žĺtok od bielka...

Bezlepková jahodová torta
Zrejú jahody, hádam najvoňavejšie ovocie a nie je nič lepšie ako ich zjesť čerstvé. A...

Pudingovo– smotanový koláč
Vajcia vymiešame s cukrom a vanilkou, pridáme olej a premiešame, pridáme vodu a opäť premiešame. Potom do zmesi...

Marhuľové koláčiky so snehom
Múku preosejeme s cukrom, pridáme vanilkový cukor, nakrájané maslo, žĺtky, citrónovú kôru a...

Torta Frankopan
Torta či zákusok Frankopan je typickým dezertom pre región Crikvenice a pochádza ešte z čias vládnutia rodiny Frankopan....

Burgyňáky so slivkovým lekvárom
Koláče z cukrovej repy, alebo burgyňáky so slivkovým lekvárom. Tradičný recept zo západného Slovenska....

Husacie stehno s gaštanovou plnkou
Očistené a umyté stehno vykostíme (odstraňujeme len hornú kosť), mäso opatrne nakrojíme a naklepeme, osolíme a...

Mäkké medovníky
Všetky suroviny dokopy zmiešame a cesto dáme vychladiť na 12 hodín do chladničky.

Cibuľové menu
Prvý recept čo tu pridávam. Nejak som si ho vymyslela, rada vymýšľam potom si zoberiem...

Čučoriedkový koláč
Ovocie tu hrá prvé husle a cesto je pekným rámčekom príjemného zážitku :).

Letný ríbezľový koláč
Všetky suroviny na cesto zmiešame a vymiešame na hladké cesto. Cesto upečieme vo vyhriatej rúre na...

Brusnicovo-jablková torta
Je to vlastne obmena Tarte Tatin, ale sa mi zdá lepšia, ako tá, ktorú...

Zapečené rolky v zemiakoch
Konečne som sa odhodlala vyskúšať urobiť bylinkové maslo, keďže som nezohnala medvedí cesnak, tak som ho urobila...

Diabolské kura
(Antílska kuchyňa) Minule som robila bravčové líčka na Kolombe, no a dnes som skúšala diabolské kuracie stehná....