Jemný tvarohový koláčik

evas13 - fotkaevas13, 15. mája 2010
Jemný tvarohový koláčik
Foto: evas13

Našla som ho na jednom internetovom médiu a milo ma prekvapil.

30 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
130 g
5 ks
3 ks
80 g
50 ml
2 ks
75 g
150 g
2 lyžičky
z jedného citróna
10 ks




Postup

  1. 1

    Do jemného tvarohu pridáme citrónovú kôru, a šťavu, prilejeme džus(likér), pridáme práš. cukor a vanilkový cukor. Zamiešame.

  2. 2

    Postupne vmiešame rozšľahané vajcia, nasekané lístky mäty/použila som sušenú z čaju/, balíčky pudingu, detskú krupicu a kypriaci prášok. Prisypeme hrozienka/nakoľko neboli biele hrozienla použila som zlaté hrozienka/ a dobre premiešame. Plech na pečenie/najlepší je 34x25 cm, alebo 41x25 cm/ vyložíme papierom na pečenie a rovnomerne rozotrieme. Na povrch dáme roztopenú čokoládu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 60 min.

Diskusia k receptu

jody
Tak ale toto pôsobí prudko jedlo, toto musím vyskúšať!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia