
Filipínska ryža
Tento recept je z kuchárky ktorú som dostala zhruba pred 7 rokmi ale nikdy som z nej...

Hubové muffiny
Po ich prvom upečení ma napadnú vždy, pri spojení slov varenie a huby :-) Netradičné, ale...

Likérový chlebíček
Pomaranč dobre umyjeme v teplej vode a poutierame. Z jednej polovice vylisujeme šťavu, z celého...

Slávky na zelenine
Slávky (mušle) na zelenine je jednoduchý a chutný recept. Po mnoha pokusoch som zistil že v...

Špaldové rezance s mascarpone a krevetami
Zo surovín na rezance vypracujeme hladké, nelepivé cesto. Ak pridáte do cesta bazalku, posekajte...

Těstoviny z kysaného zelí pod hrudkovým tvarohem a slaninou
Množství uvedená jsou na dvě porce.

File so pstruha sa sparenou zeleninkou
Toto pravidelne robievam ľuďom, ktorých mám rád a viem, že ich tým poteším.

Mäsové guľky v jablkovej omáčke
Recept mám od mojej mamky :) Toto jedlo patrí k mojim najobľúbenejším :)

Rýchle syrové mňamky
všetky suroviny vymiešamena hladké cesto a dáme do chladničky na pol hodinu , na pomúčenej doske...

Plnené jelenčie pliecko
Časť jelenčieho mäsa som spracovala na medailónky a časť som naplnila... medzi mäsom nie je zaradené jelenčie...

Suppe mit grissnoky,polievka s nokami
Pracovala som dlho v Rakúsku a tam som sa naučila rýchlo a chutne navariť... niektoré recepty...

Cuketový sendvič s hlivou a olivami
Umytú cuketu rozpolíme a vyberieme vnútro. Vybraté vnútro cukety nakrájame na malé kocky.

Kačacia pečeň s višňovou omáčkou
Tokajské víno a koňak dáme do hrnca, zohrejeme na 50 °C, zapaľovačom zapálime a necháme vyhorieť...

Ostré rybie ražniči
Očistené porcie kapra čiastočne odkostíme, osušíme, prešpikujeme plátkami cesnaku, okoreníme, poprášime čili korením (mletou štipľavou paprikou), nakrájame...

Lätt šalát
Jednoduchý šalát z eidamu, paradajok, uhorky a olív, zaliaty olivovým olejom.

Tuniakové špagety
Na prvý pohľad toto jedlo možno pre niekoho nebude vyzerať vábivo, ale chutí skvelo. Je to...

Flank steak s krémovým hubovým rizotom a hľuzovkovou penou
Recept od Martina Korbeliča

Šampiňóny plnené bylinkovým maslom
Tento recept máme veľmi radi. Je veľmi lahodný. Ako prílohu zvyknem urobiť pečené zemiačky v...

Šalát à la parížsky
Kedysi dávno som si veľmi rád kupoval parížsky šalát. Dnes je to už len akási mazľavá...

Zemiakový krém s mäsovými knedličkami
Máme tu horúceho kandidáta na titul víťaza o najlepšiu jesennú polievku! Je výdatná, chutná a rýchla....

Ríbezľový kečup
Pred pár dňami ktosi hľadal recepty s ríbezľami. Asi neskoro, ale predsa prikladám ďaľšie možnosti využitia ríbezlí....

Grilovaná zelenina
Nato, že je grilovanie na Slovensku tak veľmi obľúbené, sa tu grilovacieho korenia používa pomenej.