Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou
Foto: fitlife
Jednoduchý exotický a velmi chutný recept :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Filet umyjeme, vložíme do uzatvárateľnej nádoby, pridáme soľ, mleté čierne korenie a 40ml džúsu. Dáme do chladničky na 15 minút. Do panvice dáme 30ml džúsu, nakrájaný ananas, papriku a cibuľku a necháme len prejsť varom.
- 2
Ryžu uvaríme podľa návodu a 5 minút pred koncom pridáme rozmrazený špenát (kto má rád môže pridať aj cesnak)
- 3
Tilapiu dáme do vymastenej formy a dáme na ňu ananasovú zmes a baby mozzarellu, posypeme oregánom alebo koliandrom. Pečieme pri 180°C 15-20 minút. Tak a teraz stačí už len naservírovať a dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu