Foto: izabella929
Časť jelenčieho mäsa som spracovala na medailónky a časť som naplnila...medzi mäsom nie je zaradené jelenčie mäso, preto som jedlo zaradila do jelenieho mäsa..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
jelenčie mäso som mala v náleve 4 hod.
-
2
do pliecka som urobila nožom otvor pre plnku..
-
3
z 2 rohlíkov,paradajky, 2 vajec, zelerovej vňate som urobila plnku..
-
4
naplnila som otvor plnkou a zošila niťou...mäso bolo dosť pevné, aby sa plnka nedostala von..naplnené pliecko som pridala k medailónkom, aby bolo šťavnaté a dusilo sa ma panvici tak dlho, ako aj medailónky...
-
5
hotové plnené pliecko som pokrájala na plátky...ako príloha boli zemiaky pokrájané ma mesiačiky..ozdobila taniere letnou zeleninkou...mojej návšteve veľmi chutili...dobrú chuť..
Všetky vaše recepty Vám kradnem :-) a aj tento,všetky prekladam mojej mamička a teta,ale to mäso neviem..
Vždy pozerám aj na vaše aranzovanie, servirovanie a viem,že ste výnimočná kuchárka,zakuskova ikona a pedantna dáma.skladam Vám milá pani Izabella veľkú poklonu.
obdivu v kuchárskom umení, veľmi pekne ďakujem...je to môj koníček a naviac dávam do receptov celé moje srdce, pretože tým, pre ktorých to všetko pripravujem si nesmierne vážim a milujem.. už iba posledná veta: keby som to pripravovala pre vás , moju návštevu, rozhodne by som láskou nešetrila...urobila by som všetko preto, aby som si váš obdiv zaslúžila...ďakujem vám za milý komentár a zostaňte i naďalej mojou obdivovateľkou..
Verím,že pohostenia u vás sú plné láska a uprinosti.:-)