Na prvý pohľad toto jedlo možno pre niekoho nebude vyzerať vábivo,ale chutí skvelo. Je to trošku zmena oproti klasickým omáčkam k cestovinám. Kedže patrí Zobraziť celý popisNa prvý pohľad toto jedlo možno pre niekoho nebude vyzerať vábivo,ale chutí skvelo. Je to trošku zmena oproti klasickým omáčkam k cestovinám. Kedže patrí k mojim obľúbenym, a mnohokrát pripravovaným v mojej kuchyni, chcem sa oň s vami podeliť :)
Postup
-
1
Mrkvu najemno alebo nahrubo postrúhame. Cibuľu pokrájame nadrobno.
- 2
Na troške oleja osmažíme cibuľu a pridáme mrkvu. Miešame až kým je mrkva mäkká.
- 3
Pridáme rozdrveného tuniaka aj spolu so štavou alebo olejom.
- 4
Osolíme, pridáme bylinky,ktoré jedlu dodajú nádhernú špecifickú voňu a chuť. Nakoniec dodáme smotanu, ešte chviľu povaríme a môžeme podávať spolu so špagetami alebo aj inými cestovinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu