Plnené závitky na šošovicovom pyré
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 7. marca 2018
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 7. marca 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
na 185 °C
na 185 °C
Postup
-
1
Vo vývare uvaríme šošovicu, ktorú potom rozmixujeme so sladkou smotanou na hladké pyré. Prsia naklepeme, dochutíme a naplníme špenátom a paradajkami.
- 2
Opečieme na panvici a potom v rúre zohriatej na 185 °C asi 10 minút. Dochutené podávame, ozdobíme šalátom a pažítkou.
Tiež morčacia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu