Foto: veganvidya
Sladkosti z našej vegánskej svadby XI. - seriál pokračuje :-).
Postup
-
1
Pripravíme si sušené ovocie – väčšie (figy/datle/marhule/broskyne/hrušky a pod.) pokrájame na polovice a menšie (brusnice/hrozienka a pod.) necháme vcelku. Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s tukom.
- 2
Do cukrárenského košíčka dáme napr. polovicu sušenej broskyne alebo niekoľko hrozienok, pridáme čokoládu tak, aby bola ovocie obalené, ale nie potopené, ozdobíme niekoľkými mandľovými lupienkami alebo sekanými orechami. Necháme v chlade stuhnúť.
- 3
Ospravedlňujem sa za foto, zase ostali len tie "uhladené, utopené a menej strapaté čokoládky" :-))).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu