Foto: janka5
Postup
-
1
Bielky vymiešame s 30 dkg cukrom a vanilkou. Do žltiek dame 1 prášok do pečiva. Spolu zmiešame
-
2
Primiešame 1dcl olej a 1dcl vody.
-
3
Potom pridáme polohrubu muku.
-
4
Premiešame.
-
5
Cesto vylejeme na plech vylozeny papierom na pecenie.
-
6
Nechame si trosku cesta do ktoreho pridame kavu a kakao.
-
7
Tmave cesto vylejeme na biele cesto.
-
8
Pecieme pri 180 stupnoch C 15-20 minut.
-
9
Ked piskota vychladne, stiahneme z nej papier.
-
10
Potom odstranime lupu z piškoty lepšie sa natiera na nu džem.
-
11
Ostane nam krasna piškota.
-
12
Mandarinky zlejeme a nechame odkvapkat. Mandarinkovu štavu vylejeme na cesto.
-
13
Natrieme džemom.
-
14
Pridáme mandarinky.
-
15
Na vrch dáme šlahačku.
-
16
Pridáme cukríky a dame do chladničky.
-
17
Dobrú chuť!
Ja davam prasok do peciva do muky a cast cukru aj do bielkov. Potom je sneh tuhsí. Neber to v zlom, je to moja dobre mienena rada. Bojim sa, aby sa niekto do mna "neobul", ako sa mi to v minulosti stalo. Uz radsej nic nekomentujem, ale velmi ma to trapi, pretoze to bola okrem inych aj osoba -admina. :-(