Foto: kejtuska5
15
porcií
porcií
80 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Suroviny na cesto spolu zmiešame a vypracujeme. Cesto uložíme na cca 20 minút do chladničky.
- 2
Rebarboru ošúpeme a nakrájame na kocky. Vložíme do hrnca, pridáme cukor a povaríme asi 10 minút
- 3
Formu o priemeru cca 30 cm vymastíme a vysypeme múkou
- 4
Cesto vyvaľkáme a prenesieme do formy- popicháme vidličkou
- 5
Na cesto pridáme uvarenú rebarboru. Ja som koláč doplnila i mrazenými ríbezlami
- 6
Smotanu, kukuričný škrob, dve vajcia a dve lyžice medu zmiešame mixérom a následne túto hmotu vylejeme na rebarboru
- 7
Koláč pečieme asi hodinu pri teplote 180 st.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu