prazdny

Sous vide vykŕmená kačacia pečienka - foie gras

Hlavné jedlá

Pre mňa najlepšia príprava tejto drahej delikatesy. Metodika sous vide nám zaručí minimálnu stratu na váhe,...

prazdny

Bravčová panenka sous vide v pancette

Bravčové mäso

Panenku očistíme a naporciujeme na 200 g valčeky, ktoré osolíme a ochutíme čiernym korením. Spolu...

prazdny

Hlavátka s hruškovo-gaštanovým ragú

Hlavné jedlá

Neslúžme jedlu, ono nech slúži nám. Aby nielen zasýtilo, ale aj potešilo. Najmä vianočný stôl...

prazdny

Kačací „torchon“ z pečene v sezamových semienkach

Slané chuťovky

Kačaciu pečeň rozoberieme na väčšie kusy a zbavíme žiliek. Pridáme cukor, soľ, korenie, vermút...