prazdny

Mille-Feuille Nabe

Bravčové mäso

Výraz Mille-Feuille pochádza z francúzskeho jazyka a znamená tisíc listov. Tento názov prislúcha francúzskemu dezertu. Nabe sa v japonskej kuchyni prekladá ako hot pot, čiže horúci hrniec. V tomto recepte tvorí tisíc listov čínska kapusta prekladaná bravčovým bôčikom....

prazdny

Bao s pečeným bravčovým bôčikom a tempura jablkom

Bravčové mäso

Bao je čínska parená buchtička, ktorá môže byť plnená rôznymi mäsom, zeleninou, tempurou a...

prazdny

Bramborové špalíčky se špenátem a pečený bůček

Bravčové mäso

Chtěl jsem dělat bramborové knedlíky a pak jsem se rozhodl pro špalíky. Potřeboval jsem udělat vepřovou...

prazdny

Bravčová roláda na grile s barbecue omáčkou

Bravčové mäso

Najlepšie chutí s domácim kapustovým šalátom alebo s natrhanými lístkami ľadového šalátu.

prazdny

Pečený bravčový bôčik à la Zuzana

Bravčové mäso

Receptov na bravčový bôčik je tu veľa, tento recept sa odlišuje omáčkou.

prazdny

Cozido - špecialita z Azorských ostrovov

Hovädzie mäso

Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...