Cozido - špecialita z Azorských ostrovov
Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...
Konfitovaný bôčik
Podstatou konfitovania je pomalá tepelná úprava mäsa v tukovom kúpeli pri nízkej teplote....
Bravčová roláda na grile s barbecue omáčkou
Najlepšie chutí s domácim kapustovým šalátom alebo s natrhanými lístkami ľadového šalátu.
Pečený bôčik na kyslej kapuste s vyprážanými bryndzovými pirohmi
Dnešnou špecialitou v slovenských dobrotách bude pečený bôčik, ktorý nám pripravil šéfkuchár Miroslav Snopko.
Bravčový bôčik s krémovou tarhoňou so zeleninou
V profesionálnych kuchyniach sa mäso pripravuje už takmer výlučne len metódou sous vide. V domácnostiach ho možno nahradiť pomalým dusením v uzavretej nádobe v rúre....
Bravčový bôčik s marinádou
Ak milujete bravčový bôčik, určite vyskúšajte tento recept.
Karamelizovaný bôčik
Nedejte se mýlit, v karamelu je (nebo neni) kokos, ale ten je tak zakomponován, že to není poznat....
Paradajková kapusta s bravčovým bôčikom
V tejto časti seriálu o slovenských dobrotách bude Jozef Mak s hosťom Pavlom Tužinským variť paradajkovú kapustu....
Bravčové výpečky na cibuli, horčici a mede
Ak natrafíte u mäsiara na pekný prerastený bôčik, doporučujem tento recept, je trocha zdĺhavý čo sa týka pečenia, ale výsledok stojí za to....
Nátierka z bravčového bôčika alebo škvariek
Priatelia odpisujem starý recept, ktorý som našiel po starom otcovi - všetko pomlieť, osoliť a...
Kuracie prsia v údenom cesnakovom bôčiku
Kuracie prsia nakrájame na väčšie kúsky, poprášime mletou červenou paprikou, mletým čiernym korením,...
Bravčové výpečky na pive s chlpatými knedličkami
Recept som našla na YouTube, česká Lidl kuchyňa. Oslovili má hlavne tie knedličky. Moje...
Pomaly pečený bravčový bôčik so strukovinami
Očistený nakrájaný bôčik osolíme, okoreníme a spolu s maslom a bylinkami pomaly pečieme v rúre pri...
Rozpečený bôčik
Nedeľný obed som pripravila podľa receptu TV Paprika. Je to rozpečený bôčik pripravený na čiernom pive....
Gulášová polievka po mojom
Milujem gulášovú polievku ešte s čias keď mi ju robievala mamina.
Mille-Feuille Nabe
Výraz Mille-Feuille pochádza z francúzskeho jazyka a znamená tisíc listov. Tento názov prislúcha francúzskemu dezertu. Nabe sa v japonskej kuchyni prekladá ako hot pot, čiže horúci hrniec. V tomto recepte tvorí tisíc listov čínska kapusta prekladaná bravčovým bôčikom....
Bravčový bôčik podľa MMJ
Ak neviete čo to je, tak vás uvediem do obrazu Môj Mlsný Jazyk. Tento...
Bôčik so žemľovo-slaninkovou plnkou
Najprv pripravíme plnku: Cibuľu nakrájame, speníme na oleji, pridáme slaninu nakrájanú na kocky, pretlačený cesnak a...
Bôčik plnený tekvicovo-slaninkovou zmesou
Marináda na bravčový bôčik: Všetky suroviny v mixéri rozmixujeme najemno. Necháme odstáť, kým pripravíme plnku.
Údený bravčový bôčik plnený a pečený
Je to len také jednoduché jedlo, ktoré myslím si ocenia gurmáni. Hlavne na studeno je...
Pečený bravčový bôčik à la Zuzana
Receptov na bravčový bôčik je tu veľa, tento recept sa odlišuje omáčkou.
Bôčik yamato s ryžovými rezancami a hoisin omáčkou
Najprv pripravíme marinádu na bôčik. Zmiešame sójovú omáčku, ryžový ocot, nakrájaný zázvor, ryžové víno, ...
Bramborové špalíčky se špenátem a pečený bůček
Chtěl jsem dělat bramborové knedlíky a pak jsem se rozhodl pro špalíky. Potřeboval jsem udělat vepřovou...
Ďábelský bůček
Bůček vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme kuličky pepře a nového koření, sůl,...