Dezerty (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Kakaový koláč

Koláče

Tento recept je do malej formy. Odporúčam urobiť dvojitú dávku??

prazdny

Mandľové rožteky

Dezerty

Do misky dáme múku, cukor, žĺtky a maslo nakrájané na plátky. Zo všetkých surovín...

prazdny

Zdravý cuketový celozrnný koláčik

Koláče

Inšpirácia: Cukinové lievance z knihy Zdravé raňajky.

prazdny

Smotanové praclíky

Dezerty

Múku premiešame s droždím, soľou, rascou, pridáme rastlinný tuk a olej. Vmiešame mlieko,...

prazdny

Knedličky z pohánkového tvarohu s čerešňami

Dezerty

Tvarohové knedličky, ktoré neobsahujú žiadne zložky mlieka a môžete si ich pripraviť pri diéte na bielkoviny...

prazdny

Čokoládový koláč

Koláče

Výborný čokoládový koláč. Ľahký postup, málo času a lahodná chuť!

prazdny

„Zebra koláč“ z maslových sušienok

Dezerty

V jednom hrnci necháme zohriať mlieko a doň vsypeme cukor. Necháme ho roztopiť za občasného miešania...

prazdny

Portugalské „pasteis de nata“ so žltým melónom

Dezerty

Na pomúčenej doske vyvaľkáme cesto v tvare obdĺžnika na hrúbku asi 3 mm, zrolujeme ho do rolky, zabalíme do...

prazdny

Pohánkovo-mandľové minipalacinky bez lepku

Dezerty

Deti palacinky milujú. Ale aj dospelí často neodolajú a pochutia si na nich. My sme pre vás pripravili ich zdravšiu miniverziu a použili sme na to našu pohánkovú múku....

prazdny

Jahodovo-jogurtová zmrzlina

Dezerty

Najprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky. Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,...

prazdny

Malinový džem s čokoládou

Dezerty

Komerčný recept<br /> Pridaním čokolády sa skráti doba trvanlivosti džemu na 6 mesiacov.

prazdny

Škoricové kvetinky

Dezerty

Tieto drobné vianočné koláčiky prevoňajú škoricou celý byt.

prazdny

Kokosový Tofu dezert

Dezerty

Tofu a príprava dezertu? Vyskúšajte nasledujúci recept s kokosom a určite si pochutíte.

prazdny

Mandľové vanilkové rožteky

Dezerty

Recept je prastarý, na psacím stroji psaný mým dědečkem, který se narodil v roce 1893....

prazdny

Torta na prvé sväté prijímanie

Torty

Túto super dobrotu som upiekla pre vnúčika Danielka. Poteší celú rodinu...

prazdny

Sušienky s arašidmi

Dezerty

Do mlieka pridať kryštálový a vanilkový cukor, priviesť k varu a povariť 5 minút, ochladiť...

prazdny

Slivkový koláč s gaštanovým pyré

Koláče

Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiesime a necháme vykysnúť asi 45 minút. Vykysnuté cesto rozvaľkáme a uložíme do...

prazdny

Bezlepkové motýle

Dezerty

Môže byť aj na spôsob cookies.

prazdny

Ovocná koža z pravého slivkového lekváru

Dezerty

Chutné a zdravé cukrovinky nielen pre deti pripravené z pravého hustého slivkového lekvár bez cukru.

prazdny

Broskyňový koláč s vaječným likérom a orieškami

Koláče

Úžasne jednoduchý, ale zato ohromne dobrý ovocný koláčik vylepšený troškou vaječného likéru bude ideálny na každú...

prazdny

Pomarančové kvietky

Dezerty

Vypracujeme cesto a vyvaľkáme na 3-4mm hrubé. Vykrojíme kvietky, poukladáme na plech s papierom na pečenie.

prazdny

Bezlepkový amarantový koláč s orechami

Torty

Skvelý koláčik, ktorý musíte vyskúšať. Amarantová múka je súčasťou aj Novalim sortimentu. Môžete si...

prazdny

Joulutorttu - tradičný fínsky vianočný koláč so slivkovým lekvárom

Koláče

Joulutorttu je fínsky tradičný vianočný koláč so slivkovým lekvárom. Je to v podstate maslové lístkové cesto,...

prazdny

Bezlepkové šišky s ricottou bez kysnutia

Dezerty

Poďte si vyskúšať naše bezlepkové šišky s mandľami a ricottou. Keďže cesto nemusí kysnúť, hotové ich máte do pol hodinky....

prazdny

Gaštanová roláda

Dezerty

Je rýchlo hotová, výborná ku káve.

prazdny

Domáca mrazničková čokoláda

Dezerty

Nízkokalorická. Treba ju uchovávať v mrazničke, inak sa roztopí.

prazdny

Vianočné raw brownies

Dezerty

Neodolateľné raw brownies vo vianočnom móde, ktorým dodáva sviatočnú arómu mandarínka, škorica a muškátový oriešok....

prazdny

Panna cotta s marhuľami

Dezerty

Pripravte si chladivý pohár s lahodným krémom a ovocím.

prazdny

Bezlepkový lávový koláč

Koláče

Lávový koláč je kombináciou všetkého čo máte radi - čokolády a ovocia. Kľúčom je podávať ho priamo z rúry. Ak po upečení príliš dlho postojí, tekutý stred nebude tekutý....