Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 43 najnovší komentár včera 19:26
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 731 najnovší komentár dnes 04:44
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 731 najnovší komentár dnes 04:44
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 43 najnovší komentár včera 19:26
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 367 najnovší komentár dnes 04:44
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 43 najnovší komentár včera 19:26
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 1 najnovší komentár 23. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bublanina s čerstvými jahodami
-
Moravský vrabec s dusenou novou hlávkovou kapustou +fotopostup
-
Vláčny žihľavovo-orechový koláčik s citrónovou polevou +video
-
Jednoduchá brokolicová polievka so syrovými haluškami +fotopostup
-
Dvojmakový koláč s čerešňami +fotopostup
-
Balkánsky plameň +fotopostup
-
Špagety so šampiňónovou omáčkou +fotopostup
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Kuchynskí upíri: Tieto spotrebiče by ste mali po použití odpojiť od siete. Kvôli bezpečnosti aj peňaženke
-
Koláč, torta aj ovocné knedličky: Má vaše pečivo to najlepšie za sebou? 12 receptov na sladké dobroty, v ktorých ho môžete zužitkovať
-
Sobotný obed: Dnes budú kolienka. A s čím? Mäsové guľky, perkelty, omáčky, ktoré k nim dokonale pasujú
Myslim, ze ano. Mnozstvo cukru je zanedbatelne. S fetou a spenatom.... alebo bryndza s koprom?
Čo myslíš tým smradlavé? Priznám sa, že neviem napadá mi, že to fermentovane, ale a tým nemám skúsenosti takže neviem či smrdí 😂
vodku môžem..:-)
Ja zas poznám slovákov ktorý nemajú radi bryndzové halušky ..takže všeličo je možné 😁
je jedno ako dlho je debata stara, uvedene je obycajny nezmysel, vtedy, aj dnes. Problem nie je soja, kludne ju moze clovek jest dennne, ale to co neobsahuje maso je potrebne doplnit z inych zdrojov. Preto treba informacie, ked uz to niekto chce urobit, zverejnovat tak, aby mali zmysel, nie sposobom badatel a podobne, kde su "vedecke" tvrdenia dost daleko od pravdy.
ukladam
Táto diskusia je 12 rokov stará... Nejde o to, že sója je problém, ale o množstva v akom sa u nás v tom čase pretláčala. Niektori pomätenci ju dodnes tlačia ako ideálnu náhradu mäsa, ale tak sa skrátka soja nikde v Ázii nekonzumuje nie je to náhrada mäsa!!! V normálnych množstvách je nepochybne zdraviu prospešná. Ja ju s obľubou konzumujem.... Od tempehu cez tofu po miso... Natto mi nechutí. Inak výborná je pečená, resp. opečená. A tofu veru fernentovany produkt nie je, hotové tofu sa môže fermentovať, ale to sme už inde... Miso, tempeh, natto a sójová omáčka fermentaciou prechádzajú.
Ďakujem .včera som mal chuť tak som si kúpil v obchode ale bol hnusný nejak kysly a nejaká hnusná majonéza ..tak som pozrel recepty páčil sa mi od afataga aj mataliptak tak podľa nich som spravil ..mňamka 😁
:-) ano, to cakanie... ale vyzera perfektne!
Ano ďakujem vám 🥰
úžasný recept