Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
kimlo
„Čo dnes varíte? Júl 2023”
@bugout (30.7.2023 16:39)

Keď sú vykvasené, tak ich tak ako boli v pohári uzavreté len preložím do chladničky. Pretým som aj sterilizoval, ale po skúsenostiach z minulých rokov to netreba. Tieto sú otvorené akurát po roku, sú krásne chrumkavé a pikantné.
foorick
„Hovädzí guláš (fotorecept)”
@sovka62 (23.7.2023 17:18)

Ahoj, ďakujem za komentár. Áno tento postup je dosť známi. Robí sa to pre to aby sa cibuľa opekala rovnomerne. Avšak pri dĺžke varenia gulášu je to nepodstatné keďže cibuľa sa rozvarí tak či onak. Pre mňa je podstatné aby bola cibuľa takmer hnedá. Pekný deň.
xpotvorkax
„Jednoduchá pražená ryža s brokolicou, vajíčkom a cesnakom”
Dobrý deň, recept som skúsila, ale podľa mňa sa to robí úplne ináč, praženicu treba spraviť na "sucho" osobitne, a brokolicu treba urcite chvilku dusiť. Ryza ak by v tom bola zapecena alebo nejak opekana alebo radsej kuskus tiez by nebolo zle. Inac mi to pripomína taky maglajs ako je lečo a to ja veru nemam rada. Ale napad super, večera sa zdarila :)