Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
evanaaa
„Minichlebíky (fotorecept)”
Aj mne sa páčia malé chlebíky, či bosniaky a aj napriek tomu, že nepečiem, pre istotu si recept uložím, páči sa mi....len by som nedala tú rascu, lebo mne vadí, ale aj iný posyp sa dá zvoliť, to je najmenej.
farbuska
„Šalát/nátierka zo stonkového zeleru a tuniaka”
@kukulienka71 (10.2.2023 19:51)
Až dnes som si všimla tento komentár, lebo práve idem šalát zasa robiť. Som rada, že chutilo. Všimla som si, že si ho obohatila mrkvičkou, pridám i ja: je to ďalší jemný chuťový rozmer.
So stonkovým zelerom sme na tom boli podobne: najprv ma vôbec neoslovil a teraz sa stal pevnou súčasťou mojich kuchárskych počinov. Mimochodom, k vlastne už obligátnej zemiakovo-pórkovej polievke som nedávno pridala tie hrubé konce stonkového zeleru, ktoré som zvyčajne použila do vývaru a prekvapilo ma, ako veľmi pozdvihol chuť jemného zemiakovo-pórkového krému a dodal pikantný podtón. Je to nenápadná ale chuťovo viarozmerná zelenina.
farbuska
„Minichlebíky (fotorecept)”
Vyzerajú náramne dobre! Nemám veľa skúseností s pečením chleba a pečiva, ale keď vidím tie výsledky prezentované tu na Vareche, tak ma stále pokúša skúšať to častejšie. Vďaka za ďalšie pokušenie a možno sa aj podujmem. :)