Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
afataga
„Co dnes vaříte, pečete, na čem si...”
Nedavno som vyhrala tu na Vareche knihu Francuzsko na tanieri, tak som si povedala, ze je na case nieco z nej vyskusat. Vybrala som si rcp Kralik v horcicovo-smotanovej omacke.
Robila som z hornych kur. stehien, my usiakov nejeme. Rcp som si trochu zjednodusila, nechcelo sa mi spinit 5 hrncov a pridala som chilli.


zolik
„Co dnes vaříte, pečete, na čem si...”
@haji (10.5.2025 10:36)
Aj ja som musela do terénu, tak som si to spríjemnila zachádzkou k Talianovi. Široko-ďaleko robí najlepšie presso. Kúpila som Raviolone ricotta e tartufo (sú to vlastne podlhovasté ravioli), hnedé šampióny, parmezán a olivy. Ešte som sa cestou zakecala a domov som došla hladná “jak vlčák”.
Je príjemných 20C, slnečno s jasnou oblohou. Prajem pekné sobotné poobedie


kuko95
„Co dnes vaříte, pečete, na čem si...”
@zolik (10.5.2025 11:54)

Haha zlata zolik nebudem.pridavat fotku nechcem sa opakovat lebo to mame s kapustou a knedlou a.minuly tyzden som.zas robil kacicu s kapustou a loksami takze teraz krkovica a miesto loksi knedla vies si to.predstavit 😀a rodinu oslavu ani nie ,otec moj teraz je stale chudak v robote a bol mi s niecim pomoct tak som.napiekol aj pre neho kupil mu knedlu spravil kapustu a bude mat na 2dni vystarane :)) a ja si vecer natrem chleba s vypekom ,nakrajam kyslu uharku, trocha mäsa ,otvorim pivo a budem spokojny 😀