Opité piškóty (fotorecept)
Foto: PetullkaOpité piškóty  Koláč plný čokolády s bohatou vrstvou krému. Jemný jablkový koláč bez miesenia (fotorecept)
Foto: OlineckaJemný jablkový koláč bez miesenia   Jablková rýchlovka za pár minút na stole.  Pre  veľkých aj malých milovníkov jablkových koláčov.  Čokoládovo-kokosový zákusok s parížskou šľahačkou
Foto: Gurman01Čokoládovo-kokosový zákusok s parížskou šľahačkou  Čokoláda a kokos, tým to spolu pristane.  Pavlovky pre začiatočníkov
Foto: MojaskolapeceniaPavlovky pre začiatočníkov  Už ste sa niekedy zahryzli do obláčika,  ktorý sa dá chytiť do ruky? Tu je jeden taký.  Jablkový koláč podľa receptu mojej mamy
Foto: RazomzastolomJablkový koláč podľa receptu mojej mamy Pre mňa je tento koláč skutočne výnimočný! Keď ho pečiem, v mysli mám detstvo. Zamatová čokoládová torta (fotorecept)
Foto: ElenasZamatová čokoládová torta   Pre milovníkov čokoládových zákuskov,  jemná,  zamatová čokoládová torta.  Nie je presladená ani ťažká.    Medové kolieska s pudingovým krémom a karamelovou šľahačkou (fotorecept)
Foto: OlineckaMedové kolieska s pudingovým krémom a karamelovou šľahačkou   Výborný medový zákusok, ktorým určite potešíte celú rodinku aj milovníkov karamelu.  Kokosové ježe (fotorecept)
Foto: OlineckaKokosové ježe  Nenáročne pečenie, ktorého sa nemusia báť ani začiatočníci.  Nepečený karamelový cheesecake (videorecept)
Foto: FoodinspoNepečený karamelový cheesecake   Lahodný nepečený cheesecake,  ktorý zachutí každej vašej návšteve.   Fantastická čokoládovo-smotanová torta s ovocím (fotorecept)
Foto: ElenasFantastická čokoládovo-smotanová torta s ovocím  Mäkká vláčna piškóta a nadýchaný, osviežujúci smotanový krém, chuťovo pripomínajúci smotanovú zmrzlinu. Najjemnejší strúhaný tvarohový koláč
Foto: RazomzastolomNajjemnejší strúhaný tvarohový koláč  Koláč sa pripravuje veľmi ľahko,  čo zvládnu aj začiatočníci.  Tvarohová plnka je veľmi jemná.  
	                                                     
	                                                     
	                                                     


Diskusia k článku