Smažené houby (fotorecept)
Foto: KlukodvodySmažené houby Vyprážané bedle v trojobale z múky, vajíčka a strúhanky, to je najväčšia klasika.
Bedle v špaldovom obale
Foto: IrenawBedle v špaldovom obale Alebo skúste namiesto bielej múky použiť špaldovú a vločky.
Bedľa v cestíčku
Foto: Pravda - Robert HüttnerBedľa v cestíčku Keď do cestíčka pridáte kypriaci prášok, bude nádherne nadýchané.
Pražené bedle
Foto: AfatagaPražené bedle Dajú sa jesť na chlebíku alebo so zemiakmi.
Držky z bedlí sterilované
Foto: MijaitaDržky z bedlí sterilované Keď je bedlí veľa, škoda ich na zimu neuchovať, hodia sa na guláš či polievku. Zavarené majú úžasnú chuť, lepšiu než čerstvé.
ANKETA: Ak nájdete bedle, vyprážate ich?
Diskusia k článku