Bedľa v cestíčku

Branislav Laš
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 16. septembra 2015
Bedľa v cestíčku
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
150 ml
200 ml
200 g




Postup

  1. 1

    Najskôr pripravíme cestíčko zmiešaním mlieka, vajec, múky a prášku do pečiva.

  2. 2

    Očistené a umyté bedle osušíme. Poprášime múkou a obalíme v cestíčku. Vyprážame v horúcom oleji dozlatista.

Diskusia k receptu

tetuska
sen noci svätojánskej...- dala by som si aj muchotrávku červenkastú, ale keď nie je, tak nie je...-
maska10
to je namiesto chipsov ked ich mam neviem sa ich dojest samotne bez prilohy v tomto pripade by som zamenila za hocijake maso mnamka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia