Trendy:
Strukoviny chutia aj liečia
Šošovica, hrášok, fazuľa, kde ste boli, tetka Zuzuľa...
10 minút čítania
Fedor Malík:
Nemecká pivová polievka
Môj švagor Fritz, rodák z Gery, žije už tri desiatky liet v Bavorsku.
2 minúty čítania
Trendy:
Jarná zelenina a ovocie v našich kuchyniach
Tiež ste fanúšikmi jarnej zeleniny a ovocia?
9 minút čítania
Fedor Malík:
Orechová torta babky Kataríny
Oboch mojich dedov si nemôžem pamätať...
2 minúty čítania
Osobnosti:
Tanier si treba vedieť správne rozdeliť
Ako si cvičením a zdravou výživou vylepšiť postavu do plaviek.
10 minút čítania
Vákuové balenie potravín je hračka
Spôsob uchovávania potravín vo vákuu je známy už dlho...
6 minút čítania
Fedor Malík:
Kopačková polievka
Život vinohradníckeho tovarichára v časoch neľútostného kapitalizmu
bol neľahký.
2 minúty čítania
Trendy:
Chutné zdravie z našich polí
Zrná obilnín by podľa odborníkov mali tvoriť súčasť našej každodennej stravy.
8 minút čítania
Trendy:
Pečený vôl na Zoške
V Karpatoch síce dávno po vlkoch nie je ani chýru, ani slychu, ale spomienka na jedného stále zostáva.
8 minút čítania
Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne – Alsasko (Francúzsko)
Nazrite s nami do tajov alsaskej kuchyne.
18 minút čítania
Fedor Malík:
Plnený kaleráb
Tú knihu, napriek tomu že bola rozsypaná, som na blšom trhu nekúpil za lacné peniaze.
2 minúty čítania
Trendy:
Po roku je tu opäť Slovak Food Festival
Festival dobrého jedla tento rok opäť otvorí brány pre milovníkov gastronómie.
7 minút čítania
Fedor Malík:
Wielkanoc Polska
Takýto názov má báseň Wincenta Pola z jeho zbierky Piesne o našom
domove.
2 minúty čítania
Trendy:
Veľkonočné jedlá kedysi a dnes
Veľká noc je tu už o pár dní. Ste na ňu v kuchyni pripravení?
9 minút čítania
Fedor Malík:
Skoro ako doma
V rýchlovlaku TGV na ceste z Paríža do Luxemburgu som zbieral informácie o tamojšej kuchyni.
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Karé kráľa Juraja
Osemnásty ročník parížskeho konkurzu vín je za nami.
2 minúty čítania
Roy Littlesun:
Pri jedle trávime málo času
Tak trochu filozoficky, nielen o makrobiotickej strave.
12 minút čítania
Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne – Austrália
Ponúkame vám pohľad na austrálsku kuchyňu a jej zvyklosti.
16 minút čítania
Fedor Malík:
Slivky v kabáte
Prídalova slivková lúčka za modranskými mestskými hradbami bola územím nikoho.
2 minúty čítania
Trendy:
Oslaďme si život medom
Pohár medu, sladučkej dobroty a lieku, sa nájde azda v každej domácnosti.
18 minút čítania
Fedor Malík:
Tirolské stehná
Aby nedošlo k omylu, písmo bude o ich kuracích stehnách.
2 minúty čítania
Andy Pavlík Timková:
Aj zdravé jedlo sa dá uvariť chutne
V rozhovore so známou moderátorkou ponúkame jej pohľad na zdravú výživu.
13 minút čítania






















