Magazín

Benátske rezne

Fedor Malík:
Benátske rezne

Také špinavé zviera a také dobré mäso z neho! Píšeme o prasati, o svini.
2 minúty čítania

Aj u nás dozrievajú: Do sladkých aj slaných koláčov, šalátov aj na gril. 10 tipov, čo navariť a napiecť z čerstvých fíg

Aj u nás dozrievajú:
Do sladkých aj slaných koláčov, šalátov aj na gril. 10 tipov, čo navariť a napiecť z čerstvých fíg

Máte doma čerstvé figy? Keď sa ich prejete, pripravte si z nich všetky tieto náramné dobroty. Budú skvostom každého stola.
4 minúty čítania

Praktické a obľúbené: Je bezpečné uzatvárateľné plastové vrecká na potraviny použiť viackrát?

Praktické a obľúbené:
Je bezpečné uzatvárateľné plastové vrecká na potraviny použiť viackrát?

Plastové vrecká so zipsom stoja nejaký ten peniaz a tak ich radi používame opakovane....
2 minúty čítania

Obľúbená klasika: 9 receptov na svieže a šťavnaté sunquickové rezy. Toto je niečo pre milovníkov retro zákuskov

Obľúbená klasika:
9 receptov na svieže a šťavnaté sunquickové rezy. Toto je niečo pre milovníkov retro zákuskov

Korpus nasiaknutý pomarančovým sirupom a lahodný krém robí z tohto zákuska naozaj neodolateľnú záležitosť. A to už pekných pár desaťročí....
4 minúty čítania

Letné inšpirácie: Pizza, gazpacho, carpaccio, poké aj salsa. Takto ste červený melón ešte určite nejedli!

Letné inšpirácie:
Pizza, gazpacho, carpaccio, poké aj salsa. Takto ste červený melón ešte určite nejedli!

Aby vás len taký obyčajný melón rýchlo neomrzel, vyčarujte z neho o niečo atraktívnejšie občerstvenie....
3 minúty čítania

Erika Barkolová: Recepty som si voľakedy písala do denníčka

Erika Barkolová:
Recepty som si voľakedy písala do denníčka

Moderátorka, redaktorka, režisérka, mama dvoch dospelých dcér a už aj mladá babička nám prezradila zaujímavosti zo zákulisa nakrúcania populárnej relácie Bez servítky...
12 minút čítania

Ochutí a neuškodí: 7x domáca vegeta. Vyrobte si kuchársky poklad bez glutamanu a éčok

Ochutí a neuškodí:
7x domáca vegeta. Vyrobte si kuchársky poklad bez glutamanu a éčok

Aj keď dostať koreninovú zmes bez umelých prísad, tú domácu nikdy netromfne....
4 minúty čítania

Plusy a mínusy: Je dobré v horúcich dňoch jesť pikantné jedlá? Toto urobia s vaším telom

Plusy a mínusy:
Je dobré v horúcich dňoch jesť pikantné jedlá? Toto urobia s vaším telom

Tiež vás po konzumácii štipľavého pokrmu obleje pot? A je to dobre alebo zle?
4 minúty čítania

Pečenie na víkend: Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami

Pečenie na víkend:
Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami

Kým vychladnú, bude to na nevydržanie, ale odmena za to trápenie bude excelentná.
4 minúty čítania

Nešmarte ho hneď do koša: 6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni

Nešmarte ho hneď do koša:
6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni

Vždy na ňom zostanú nejaké zvyšky masla a tie môžete perfektne využiť....
3 minúty čítania

Výhercovia 6. kola: Veľká súťaž s Maresi o 555 cien. Stačí poslať jednu fotku a ste v hre

Výhercovia 6. kola:
Veľká súťaž s Maresi o 555 cien. Stačí poslať jednu fotku a ste v hre

Už ste sa zapojili do našej fotosúťaže s Maresi mliekom? Pozrite sa aké skvelé darčeky pošleme výhercom ďalšieho kola....
3 minúty čítania

PRÍLOHA VARECHA 29/2024: To najlepšie z bravčového stehna

PRÍLOHA VARECHA 29/2024:
To najlepšie z bravčového stehna

Varecha s odskúšanými receptami na vynikajúce jedlá z bravčového stehna vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 19. júla.
3 minúty čítania

Bez mäsa: Ragú, ktoré sa nerobí hodiny? Uvarte ho z húb, zeleniny či strukovín, pridajte fajnovú prílohu a obed bude TOP

Bez mäsa:
Ragú, ktoré sa nerobí hodiny? Uvarte ho z húb, zeleniny či strukovín, pridajte fajnovú prílohu a obed bude TOP

Klasické mäsové ragú treba dlho dusiť, pri týchto vám nič také nehrozí. A rozhodne to nie sú žiadne nudné jedlá...
5 minút čítania

Bude vždy poruke: 4 kroky, ktoré zaistia, že mrazený karfiol bude chutiť ako čerstvý

Bude vždy poruke:
4 kroky, ktoré zaistia, že mrazený karfiol bude chutiť ako čerstvý

Nespotrebovali ste celú hlávku karfiolu a chystáte sa zvyšok zamraziť? Aby ste čo najlepšie zachovali jeho kvalitu, mali by ste dodržať niekoľko zásad...
3 minúty čítania

Sezóna je tu: 9x zavárané uhorky. Recepty aj na čisto prírodné bez nakladača, bez varenia nálevu a dokonca aj bez sterilizácie

Sezóna je tu:
9x zavárané uhorky. Recepty aj na čisto prírodné bez nakladača, bez varenia nálevu a dokonca aj bez sterilizácie

Ak aj nakladáte uhorky podľa svojho overeného receptu, oplatí sa nakuknúť do týchto....
4 minúty čítania

Tucet tipov: Ako na dokonalé palacinky? Toto sú rady od profíčky. Poznáte ich všetky?

Tucet tipov:
Ako na dokonalé palacinky? Toto sú rady od profíčky. Poznáte ich všetky?

Kto by nemiloval palacinky? Robia sa snáď v každej domácnosti, ale pripravujú ich aj šéfcukrári....
4 minúty čítania

Nové chute: Objavte tajomstvá ázijskej kuchyne a získajte exkluzívny balíček od Shan´shi!

Nové chute:
Objavte tajomstvá ázijskej kuchyne a získajte exkluzívny balíček od Shan´shi!

Milovníci jedla a kulinárskych experimentov, máme pre vás skvelú novinku!...
3 minúty čítania

Trocha naopak: 10x obrátené koláče s ovocím. Marhuľový, hruškový, jablkový či slivkový, každý má niečo do seba

Trocha naopak:
10x obrátené koláče s ovocím. Marhuľový, hruškový, jablkový či slivkový, každý má niečo do seba

Nie všetko postavené na hlavu musí byť zákonite zlé. Napríklad tieto koláče sa po upečení obrátia hore nohami a aj tak sú famózne.
4 minúty čítania

Všetko je možné: Čipsy zo žihľavy? Vyskúšajte chutný a zdravý inovatívny snack

Všetko je možné:
Čipsy zo žihľavy? Vyskúšajte chutný a zdravý inovatívny snack

Čipsy zo zeleniny už nie sú žiadnou novinkou, ale vedeli ste, že sa dajú pripraviť aj z obyčajnej pŕhľavy?
6 minút čítania

Špenát a grécke uhorky

Fedor Malík:
Špenát a grécke uhorky

A horúce leto je tu. „Ukázalo“ sa len na pár dní, potom sa valila voda z nebies, bolo sparno a opäť horúco....
2 minúty čítania

Osviežia aj zasýtia: 10 ľahkých letných šalátov do horúcich dní

Osviežia aj zasýtia:
10 ľahkých letných šalátov do horúcich dní

Šalát plný čerstvej zeleniny, doplnený kúskom syra, šunky, šťavnatým ovocím či obilninou, to je ideálne jedlo na teplé prázdninové mesiace....
5 minút čítania

Na druhý deň: Nezjedené hamburgery nie sú odsúdené na vyhadzov. Toto s nimi urobte a ešte si na nich pochutíte

Na druhý deň:
Nezjedené hamburgery nie sú odsúdené na vyhadzov. Toto s nimi urobte a ešte si na nich pochutíte

Aj na nasledujúci deň môžu byť hamburgery fajn. Čo s nimi treba podniknúť, aby ste z nich ešte mali pôžitok?
3 minúty čítania

Bez rúry: 10 receptov na nepečené ovocné torty. Od úplne jednoduchých až po luxusné

Bez rúry:
10 receptov na nepečené ovocné torty. Od úplne jednoduchých až po luxusné

Svieže dezerty s ovocím sú na toto obdobie ako stvorené a ešte ak kvôli nim netreba zapínať rúru, niet nad čím rozmýšľať....
5 minút čítania

Zoznámte sa: Neodvážili ste sa v obchode siahnuť po syre halloumi? Poradíme vám, čo si s ním v kuchyni počať

Zoznámte sa:
Neodvážili ste sa v obchode siahnuť po syre halloumi? Poradíme vám, čo si s ním v kuchyni počať

Objavte spolu s nami ďalšiu super surovinu, ktorá perfektne spestrí váš letný jedálniček.
4 minúty čítania

Teraz bude najlepší: 10x broskyňové koláče, ideálne na záhradnú oslavu, ale aj obyčajné víkendové posedenie

Teraz bude najlepší:
10x broskyňové koláče, ideálne na záhradnú oslavu, ale aj obyčajné víkendové posedenie

Rozmýšľate, aký koláč upiecť na víkend? Stavte na broskyňový. Teraz je toto ovocie najchutnejšie a také budú aj všetky tieto koláčiky.
4 minúty čítania