Rôzne

Chýba mi @cesminaz

motyka - bez fotkymotyka, 15. decembra 2019

Milé varecháčky,
sledujem, že už dlhšie sa neozvala @cesminaz , aj keď sme to už spomínali v diskusii, ked sa odmlčala @haji. Neviete o nej niekto niečo ? Nejako sa mi to jej mlčanie nezdá.

@zareaguj


Diskusia k téme

izabella929
Veru, už som aj ja spomínala, že ju veľmi dávno nevidím pridávať jej skvelé recepty..my čo sem chodíme častejšie postrádame ľudí, ktorí nám prirástli k srdcu svojou šikovnosťou a šarmom..
haji
Mně také chybí @cesminaz a její skvělé recepty. Pevně věřím, že kmitá kolem sporáku jako včelka Mája a je v pořádku. Ještě se nabízí další možnost. Možno vie @redakcia viac... Vie, vie a nepovie...
nephilim
Sledujem, že polícia pátra. Fascinujúci seriál. Lebo nikto nežijeme skutočným životom. Nemáme zamestnanie. Nebojujeme s technikou. Alebo nemáme chuť. Na internet. Spamätajte sa,
haji
@nephilim (15.12.2019 22:31)
Ahojík!! Jsem ráda, že tě vidím, sluníčko!!
Záleží na optice,
Proto jsem ráda, že tě vidím!
nephilim
@haji Aj ja som rada, hajimrška. Nevyhlásim po tebe celoštátne pátranie. Ale budem na teba myslieť.
1x haji
cesminaz
Milá @Motyka si naozaj zlatá, až ma dojíma tvoja starostlivosť :-) Ano dlhšie som sa tu neukázala, lebo okrem každodenných povinností som mala aj iné kadečo :-) Ale chvala bohu je všetko v poriadku,všetci sme zdravý. Mám aj zopár zmien,do ktorých som investovala v poslednom dobe dost vela času. Jednou novinkou,ktorou by som sa rada pochválila je môj nový blog  cesminazuenal.blogspot.com/?m=1...
na ktorom som vela pracovala a stále pracujem :-) Budem velmi rada ak tam ku mňe zavítaš, ale pravdaže nie len ty,ale aj každý kto má záujem. Mám tam niekolko receptov aj z Varechy,ale aj iné,stále pribúdajúce nové recepty :-) Možno sa niektorými necháš aspon inšpirovať! Prajem ti milá @Motyka všetko najlepšie do nového roku.Vela štastia,zdravia,lásky a porozumenia najmä v rodinnom kruhu.Pozdravujem!
radost
@cesminaz (31.12.2019 23:10)

stratená dcéra
dobre-že si sa vrátila včera..
požehnaný rok 2020 DOBROM..LÁSKOU..ZDRAVÍM...
všetkým ľuďom dobrej vôle
haji
@cesminaz (31.12.2019 23:03)
Super!! Blahopřeji, milá Cesmínko, k tvému tvořivému kroku! Dobrá práce, jsi šikulka, tleskám!
Z celého srdce přeji tobě i tvému blogu ať se ve všem daří!
Do nového roku 2020 přeji tobě i celé rodině pevné zdraví, štěstí a pohodu! Láska, radost, tvořivost skýtá nezměrné množství možností!
P.S. Cítila jsem v kostech, že něco "pečeš". Jen směr jsem neodhadla. Nu což, postavit se na vlastní nohy je ještě lepší, než jsem si uměla představit. Jsi úžasná žena, moc děkuji za to, že jsi!!
cesminaz
@radost naša zlatá,dakujem :-) Prajem ti štastný nový rok,najmä vela zdravia a radosti,aby si nám ešte dlho z nej tu na Vareche rozdávala ;-) @Haji dakujem krásne za tvoje milé a úprimné slová a prianie :-) Každý začiatok je ťažký,ale verím,že sa to časom rozbehne. Hlavné je,že ma to baví :-) Prajem ti milá @Haji do roku 2020 všetko dobré,najmä zdravie,lásku a porozumenie si medzi blízkimi! Pozdravujem ;-P
1x haji
mitzy
@cesminaz (31.12.2019 23:03)
Klikom myši presunula som svoje mačacie oči na tvoj blog. Prajem ti, aby ťa bavil a napĺňal. Pomaličky a postupne to bude na knihu verím. Blog je pekný a prehľadný a dostala som chuť na borek :)
cesminaz
@mitzy (1.1.2020 21:03)

Ahoj milá @Mitzy :-) dakujem pekne za tvoje prianie,som velmi rada,že si na môj BLOG nakukla! Ešte som len na začiatku,vždy sa nájdu vylepšovačky :-) Pomaly a postupne sa bude vždy zlepšovať, hlavne že ma to baví a robím to s láskou :-) Pozdravujem!!!
mikinka666
Jupiiiiiiiii.... konečne si tu❤Tak krásny, úspešný nový rok prežitý v zdraví a spokojnosti a nech Ti to ďalej pečie a varí, aby sme sa mohli naďalej inšpirovať Tvojimi chutnými receptami...nedočkavo čakám stále na nové a skúšam ich... sú mňam
daniela15
@cesminaz (31.12.2019 23:03)

Vcera som piekla podla Tvojho receptu zemlicky posypane syrom. Piekla som ich uz opakovane, vzdy mali uspech. A vlastne pri ich peceni som si uvedomila, ze som davnejsie nevidela od Teba nic nove. Tak som isla kuknut na varechu a tu najdem takuto diskusiu.
cesminaz
@Luss44 si zlatá,dakujem pekne aj za prianie,aj za nakuknutie na blog :-) Je tam ešte vela práce,ale ako sa vraví "Bez práce nie sú koláče" :-)) @Daniela15 som velmi rada,že vám chutia :-) Pozdravujem. @Mikinka666 dakujem krásne,si velmi zlatá :-) Tvoje slová ma naozaj velmi potešili. Velmi sa teším,že sa ti recepty páčia a že ich využívaš.Čo sa týka knihy,tak zatial bude moja kniha "Môj Blog" :-) Nájdeš tam odo mňa nie len niektoré tunajšie recepty,ale postupne stále nové recepty a inšpirácie.Budem velmi rada,ak tam hocikedy zavítaš :-) A ak niečo odtial vyskúšaš,tak sa velmi tvojmu komentáru poteším! Prajem aj ja tebe štastný nový rok,zdravie,lásku a štastie celej rodine! Pekný večer všetkým.
mikinka666
@cesminaz (4.1.2020 17:11)

Určite, už mám VŠETKY recepty uložené, najbližšie sa chystám urobiť červenú kapustu s hrozienkami s kuraťom z jedného pekáča❤
terinka55
Milá @Cesminaz , teší ma, že si sa “našla”, že si sa ozvala a že si v pohode. Tvoj blog sa mi veľmi páči. Samé krásne dobrôtky, čo u Teba nie je nič nové. Tak nech sa Ti darí, si spokojná a šťastná. Budem sledovať “Tvoju stopu”.

terinka55
Milá @Cesminaz , teší ma, že si sa “našla”, že si sa ozvala a že si v pohode. Tvoj blog sa mi veľmi páči. Samé krásne dobrôtky, čo u Teba nie je nič nové. Tak nech sa Ti darí, si spokojná a šťastná. Budem sledovať “Tvoju stopu”.

cesminaz
@mikinka666 (4.1.2020 17:35)

Tak to si si vybrala fakt super jedlo ;-) Je to jedno z mojich najoblúbenejších jedál. Tá kapusta je fantasticky chutná.Ozvi sa po skúške,že ako vám chutilo! @Terinka zlatá,dakujem za pochvalu,si velmi milá :-) Dúfam,že ku mne zavítaš aj viackrát.Aj ked pravdupovediac nemám v úmysle na našu Varechu celkom zanevrieť :-) Niektorí ludia mi prirástli velmi k srdcu... Ale je naozaj faktom,že na mojom Blogu budem aktívnejšia než tu. Takže ak niekto bude mať záujem o viacej mojich receptov,tak ho s radostou u mňa "uvidím" :-) Pozdravujem a pekný večer prajem!
finczi
Mám obyčajnú ľudskú radosť z toho, že ste sa rozhodli pre posun vo Vašom umení. Lebo ja osobne Vašu zručnosť a lásku k vareniu a pečeniu dobrôt považujem veru za umenie. Želám pevné zdravie, úspech a podporu od blízkych aj vzdialených duší. Blog je fajn, často a rada nakuknem. Držím palce! Krásne dni prajem!
cesminaz
@finczi (5.1.2020 07:43)

Dakujem krásne za prianie :-) si velmi milá a budem rada ak nakukneš. Prajem aj ja tebe a rodinke všetko naj do nového roku!
cesminaz
@mikinka 666 (5.1.2020 17:22)

Super @mikinka teším sa,že chutilo :-) Dakujem ti za odozvu s fotkou , aj ked si mi ju mohla radšej pridat pod recept na Blog :-) ,lebo toto nie je inak moja diskusia ale od @Motyka ... tak dúfam že sa nenahnevá :-) @Afataga kludne nakukni,je to výborné! Prajem pekný večer všetkým.
evelynba
Milá @cesminaz , som tiež rada, že si v poriadku, Tvoje recepty patria k "rodinnému striebru" Varechy, mám mnoho z nich v KK, viaceré aj rada varím či pečiem. Chválim aj Tvoj blog, krásny, recepty úžasné, už ho mám popri Vareche medzi obľúbenými linkmi, len som ešte nemala čas na jeho hlbšie preskúmanie :-)), no určite sa k tomu dostanem.
Len Ťa chcem poprosiť, ak sa to dá opraviť (hneď v úvode to máš 2 x) - v slovenčine sa píše "mojej kuchyne" (nie kuchyňe), rovnako hneď pod tým "tureckej kuchyne", nie kuchyňe.
Ale inak super, teším sa na hlbšie bádanie v Tvojom blogu a prajem všetko dobré v novom roku a nielen v ňom a ešte veľa krásnych a dobrých receptov.
cesminaz
@evelynba (6.1.2020 08:43)

Milá @Evelynba dakujem krásne za tvoju pochvalu a celkovo za tvoje milé slová :-) Som rada,že moje recepty využívaš a že vám chutia :-) Na Vareche možno už taká aktívna nebudem,ale kto chce,nájde ma na Blogu,ktorý mám aj v profile.Teším sa,že sa ti Blog páči a budem velmi rada ak tam často nakukneš čo i len pre inšpiráciu. Tie pravopisné chyby som si opravila :-) vdaka za upozornenie. Vieš,ja som to aj mala zo začiatku bez mäkčena napísané...ale potom neskôr som si nebola istá a pridala mäkčen :-)))) No vieš asi takto to vyzerá,ked denne používaš 3 jazyky a k tomu bývaš v zahraničí :-) Niekedy zabudnem aj po slovensky čo ako sa volá,nie to ešte perfektný pravopis :-)) No nič,dakujem a pozdravujem!
evelynba
@cesminaz (6.1.2020 09:25)

Nemáš za čo ďakovať, milá @cesminaz , nie som nejaký vrták, ale povedala som si, že Ťa upozorním skôr, než sa do teba pustí nejaký agresívny vrták :-))). Náhodou, na to, že žiješ v zahraničí a používaš 3 jazyky, je Tvoja slovenčina vynikajúca! Tak ako aj Tvoje recepty.
Chápem, že keď máš svoj blog, na Vareche už toľko nebudeš, nevadí, veď mám Tvoj blog uložený, ale ak môžeš, na Varechu úplne nezabudni.
Prajem krásne dni a veľa dobrých receptov.
cesminaz
@evelynba (7.1.2020 09:08)

Milá @evelynba vôbec som to nepovažovala za vŕtanie :-)) No vieš,predtým než som prišla na Varechu,som bola so slovenčinou/slovenským pravopisom už dosť slabo,takpovediac "miešane" :-)) ale vdaka Vareche/varecháčom som sa znova zdokonalila ;-P Som rada,že si si môj Blog uložila a dakujem za prianie! Neboj na Varechu nezabudnem :-) ale myslím,že tu zostalo ešte viac než dost dobrých kuchárok/kuchárov . Prajem krásny deň!
siuuu
@Cesminaz : Aj ja som už veľa krát na to myslela, že tvoje recepty som už dlho nevidela. Som rada, že si v poriadku aj rodinka. A veru áno, blog veru zaberie veľa času, najmä v začiatkoch - ja som začínala s blogom pred 2 rokmi (www.dobrotynatanieri.blogspot.com). Nech sa ti darí v osobnom živote aj v blogovaní a teším sa na tvoje úžasné recepty - či už tu na Vareche alebo na tvojom blogu.
cesminaz
@siuuu (9.1.2020 14:02)

Dakujem pekne za tvoje prianie a velmi milé slová :-) si velmi zlatá. Ano máš úplnú pravdu, Blog zaberie fakt velmi vela času najmä na začiatku ako píšeš. Všetko nové na začiatku zaberie viac času kým sa to rozbehne,kým sa to dá celkovo doporiadku. Časom sa to stane už rutinou a pôjde to jednoduchšie a rýchlejšie :-) alebo ako sa vraví "samo od seba" ;-)) Kukla som aj na tvoj blog,máš ho pekný :-) Prajem aj ja tebe všetko dobré, vela chuti do varenia/pečenia a mnoho dobrých receptov! Pekný den.