Už ani netuším odkiaľ sa mi zobral v mojej KK, ale s láskou ho urobím čo nevidieť na Veľkú noc, keď sa celá rodina konečne zídeme z rôznych kútov sveta... teším sa...
30 minút
príprava
príprava
35-40 minút
na 190-200 °C
na 190-200 °C
Suroviny
300 g |
|
1 ks |
|
3 ks |
|
150 g |
|
100 ml |
|
200 ml |
|
1/2 l |
|
1 ks |
|
3 lyžice |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks - veľká |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Žĺtka vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, múku s PDP, pridáme mlieko a nakoniec sneh z bielkov. Uvaríme puding a vlažný ho lejeme nepravidelne na cesto - lejeme ho zvysoka, aby pretiekol cestom.
- 2
Upečieme. Na vychladnutý korpus natrieme smotanovú plnku (vyšľaháme 2 pochúťkové smotany s 1VC), povrch posypeme nastrúhanou čokoládou Margot.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
A zakysané smotany nepremočia korpus?