Už ani netuším odkiaľ sa mi zobral v mojej KK, ale s láskou ho urobím čo nevidieť na Veľkú noc, keď sa celá rodina Zobraziť celý popisUž ani netuším odkiaľ sa mi zobral v mojej KK, ale s láskou ho urobím čo nevidieť na Veľkú noc, keď sa celá rodina konečne zídeme z rôznych kútov sveta... teším sa...
príprava
na 190-200 °C
Postup
-
1
Žĺtka vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, múku s PDP, pridáme mlieko a nakoniec sneh z bielkov. Uvaríme puding a vlažný ho lejeme nepravidelne na cesto - lejeme ho zvysoka, aby pretiekol cestom.
- 2
Upečieme. Na vychladnutý korpus natrieme smotanovú plnku (vyšľaháme 2 pochúťkové smotany s 1VC), povrch posypeme nastrúhanou čokoládou Margot.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A zakysané smotany nepremočia korpus?