Recepty, kde je papriková klobása
Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou
Výdatný pokrm, pri ktorého príprave nestrávite veľa času. Stačí už len pár krajcov chleba a...
Cozido - špecialita z Azorských ostrovov
Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...
Kapusta s mäsovými guľkami podľa Gizky Oňovej
V čom je tajomstvo kapusty s mäsovými guľkami Gizky Oňovej nám prezradí v tomto videu.
Cestoviny s klobáskou
Jeden z dalších receptov ktorý používam ak mi dojdu nápady na rýchlu večeru...
Smažené roládky z krkovice
Pro dnešek si řízky připravíme trochu jinak, než je zvykem. Hezky si je naplníme, ...
Minútkový morčací guláš
Morčacie mäso očistíme a nakrájame na rezančeky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na drobno...
Mexický fazuľový guláš
Na tuku do tmava urestujeme najemno nakrájanú cibuľu, podlejeme vodou a pridáme karotku a kukuricu...
Vylepšená gulášová polievka
Nakrájanú cibuľu opražíme v hrnci na oleji a pridáme na kocky nakrájanú klobásu. Po krátkom osmažení...
Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou
Výdatný pokrm, pri ktorého príprave nestrávite veľa času. Stačí už len pár krajcov chleba a...
Cozido - špecialita z Azorských ostrovov
Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...
Kapusta s mäsovými guľkami podľa Gizky Oňovej
V čom je tajomstvo kapusty s mäsovými guľkami Gizky Oňovej nám prezradí v tomto videu.
Cestoviny s klobáskou
Jeden z dalších receptov ktorý používam ak mi dojdu nápady na rýchlu večeru...
Smažené roládky z krkovice
Pro dnešek si řízky připravíme trochu jinak, než je zvykem. Hezky si je naplníme, ...
Minútkový morčací guláš
Morčacie mäso očistíme a nakrájame na rezančeky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na drobno...
Mexický fazuľový guláš
Na tuku do tmava urestujeme najemno nakrájanú cibuľu, podlejeme vodou a pridáme karotku a kukuricu...
Vylepšená gulášová polievka
Nakrájanú cibuľu opražíme v hrnci na oleji a pridáme na kocky nakrájanú klobásu. Po krátkom osmažení...