Postup
-
1
Morčacie mäso očistíme a nakrájame na rezančeky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na drobno. Šampiňóny a papriku očistíme a pokrájame na plátky a papriku na rezančeky. Olúpanú klobásu a očistený pór pokrájame na kolieska. V hrnci rozohrejeme olej a orestujeme mäso. Pridáme cibuľu a cesnak. Po chvíli pridáme huby a klobásu a pokrájanú papriku . Všetko chvíľu orestujeme.
- 2
Do zmesí pridáme mletú červenú papriku a pretlak.Potom podlejeme vývarom prikryjeme a dusíme.Asi po 15 minútach zahustíme guláš mukou rozmiešanou v troche studenej vody. Dochutíme ho pridáme klobásu a pór a ešte asi 5 minút dusíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu