Suroviny
500 g |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
100 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
4 PL |
|
1 PL |
|
40 g |
|
|
|
1 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Morčacie mäso očistíme a nakrájame na rezančeky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na drobno. Šampiňóny a papriku očistíme a pokrájame na plátky a papriku na rezančeky. Olúpanú klobásu a očistený pór pokrájame na kolieska. V hrnci rozohrejeme olej a orestujeme mäso. Pridáme cibuľu a cesnak. Po chvíli pridáme huby a klobásu a pokrájanú papriku . Všetko chvíľu orestujeme.
- 2
Do zmesí pridáme mletú červenú papriku a pretlak.Potom podlejeme vývarom prikryjeme a dusíme.Asi po 15 minútach zahustíme guláš mukou rozmiešanou v troche studenej vody. Dochutíme ho pridáme klobásu a pór a ešte asi 5 minút dusíme.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu