Minútkový morčací guláš

peter64 - fotkapeter64, 5. mája 2012

Suroviny

500 g
1 ks
2 strúčiky
100 g
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
4 PL
1 PL
40 g
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie mäso očistíme a nakrájame na rezančeky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na drobno. Šampiňóny a papriku očistíme a pokrájame na plátky a papriku na rezančeky. Olúpanú klobásu a očistený pór pokrájame na kolieska. V hrnci rozohrejeme olej a orestujeme mäso. Pridáme cibuľu a cesnak. Po chvíli pridáme huby a klobásu a pokrájanú papriku . Všetko chvíľu orestujeme.

  2. 2

    Do zmesí pridáme mletú červenú papriku a pretlak.Potom podlejeme vývarom prikryjeme a dusíme.Asi po 15 minútach zahustíme guláš mukou rozmiešanou v troche studenej vody. Dochutíme ho pridáme klobásu a pór a ešte asi 5 minút dusíme.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: