Vylepšená gulášová polievka

Vladimír Dropčo
Banská Bystrica, 13. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 vrecko
2 ks
1 konzerva
1 ks




Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu opražíme v hrnci na oleji a pridáme na kocky nakrájanú klobásu. Po krátkom osmažení vmiešame hovädzie z konzervy a zohrejeme. Všetko zalejeme 1,5 lhorúcej vody.

  2. 2

    V troche studenej vody rozmiešame instantnú polievku a vmiešame ju do vriacej polievky. Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky, prepláchneme vodou, pridáme do polievky a uvaríme domäkka.

  3. 3

    Nakoniec ochutíme korením a podávame s chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia