Vylepšená gulášová polievka
			   Vladimír Dropčo
Banská Bystrica, 13. novembra 2009
		   
		   Banská Bystrica, 13. novembra 2009
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Nakrájanú cibuľu opražíme v hrnci na oleji a pridáme na kocky nakrájanú klobásu. Po krátkom osmažení vmiešame hovädzie z konzervy a zohrejeme. Všetko zalejeme 1,5 lhorúcej vody. 
- 2
V troche studenej vody rozmiešame instantnú polievku a vmiešame ju do vriacej polievky. Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky, prepláchneme vodou, pridáme do polievky a uvaríme domäkka. 
- 3
Nakoniec ochutíme korením a podávame s chlebom. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu