Foto: marcelc
Jeden z dalších receptov ktorý používam ak mi dojdu nápady na rýchlu večeru...
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme postupne nakrájanú cibuľku, klobásku, cesnak. Posypeme mletým korením (rasca, chilli, paprika), pridáme nakrájané paradajky a papriku a podlejeme vodou. Ak namiesto čerstvých paradajok používate paradajky z konzervy tak už nepodlievajte vodou aby zmes nebola príliš riedka.
- 2
Zmes podusíme tak 30 minút, dochutíme a podávame s cestovinou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@jozka2 , moje varenie zacalo asi 2 roky dozadu ked som sa rozhodol prestat varit stale tie iste jedla dookola a zacal citat kucharske knihy z roznych svetovych kuchyn aby som trosku ozivil obedy co nosim do prace :)