Jeden z dalších receptov ktorý používam ak mi dojdu nápady na rýchlu večeru...
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
1 čl |
|
1/2 čl |
|
1 čl |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji opražíme postupne nakrájanú cibuľku, klobásku, cesnak. Posypeme mletým korením (rasca, chilli, paprika), pridáme nakrájané paradajky a papriku a podlejeme vodou. Ak namiesto čerstvých paradajok používate paradajky z konzervy tak už nepodlievajte vodou aby zmes nebola príliš riedka.
- 2
Zmes podusíme tak 30 minút, dochutíme a podávame s cestovinou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu