Cestoviny s klobáskou

marcelc - fotkamarcelc, 24. apríla 2014
Cestoviny s klobáskou
Foto: marcelc

Jeden z dalších receptov ktorý používam ak mi dojdu nápady na rýchlu večeru...

3
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
1 ks
1 ks
4 ks
1 ks
1 čl
1/2 čl
1 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme postupne nakrájanú cibuľku, klobásku, cesnak. Posypeme mletým korením (rasca, chilli, paprika), pridáme nakrájané paradajky a papriku a podlejeme vodou. Ak namiesto čerstvých paradajok používate paradajky z konzervy tak už nepodlievajte vodou aby zmes nebola príliš riedka.

  2. 2

    Zmes podusíme tak 30 minút, dochutíme a podávame s cestovinou.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Parada :-) prave som robila na veceru z domacej madarskej klobasky a slovenskych paradajok vonavuckych :-) skvely recept, len som ho doplnila o par lyzic kukurice, len kvoli farebnemu oziveniu ;-) prihodila som ich nakoniec, aby velmi nezmakli :-) dakujem za recept ;-)

Pridaj komentár k receptu: