Ochucovadlo pikant Podravka

0

  • Chilli con carne

    Chilli con carne

    To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

  • Strukovinové fašírky

    Strukovinové fašírky

    Komerčný recept Zmes na hŕstkovú polievku je unikátna zmes viacdruhových strukovín: hrachu, fazule a šošovice. Je výborná nielen ako základ do polievok, ale hodí sa aj do fašírok, karbonátok, ako príloha, nátierka či pyré....

  • Ražniči z mletého mäsa

    Ražniči z mletého mäsa

    Komerčný recept Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdľu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

  • Grilované kuracie prsia

    Grilované kuracie prsia

    Komerčný recept Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

  • Grilované rebierka

    Grilované rebierka

    Komerčný recept Použite svoju fantáziu a zmiešajte med, Podravku ochucovadlo, šťavnaté mäso, čili papričky a cukor, všetko to zalejte čiernym pivom a vychutnávajte si skvelé grilované jedlo.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist