Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Ste hladní? Želáte si chutné a rýchlo pripravené jedlo? Neexistuje nič ľahšie! Trochu cestoviny, paradajok a baklažánu so správnym pomerom korenín a Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Ste hladní? Želáte si chutné a rýchlo pripravené jedlo? Neexistuje nič ľahšie! Trochu cestoviny, paradajok a baklažánu so správnym pomerom korenín a za 40 minút si môžete vychutnávať čarovné chute Stredomoria.
porcie
príprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v slanej vode.
- 2
Na 2 lyžiciach horúceho oleja opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
- 3
V panvici na zvyšnom horúcom oleji krátko opražíme paradajky, pridáme cukor, pretlačený cesnak, jablkový ocot, ochucovadlo Pikant, opražené baklažány a trochu posolíme.
- 4
Uvarené a scedené cestoviny zamiešame s nasekanou bazalkou. Môžeme ich posypať aj nastrúhaným parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu