Cestoviny s paradajkami a baklažánmi

podravka - fotkapodravka, 2. mája 2016
Cestoviny s paradajkami a baklažánmi
Foto: podravka

Komerčný recept
Ste hladní? Želáte si chutné a rýchlo pripravené jedlo? Neexistuje nič ľahšie! Trochu cestoviny, paradajok a baklažánu so správnym pomerom korenín a za 40 minút si môžete vychutnávať čarovné chute Stredomoria.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

300 g
300 g
300 g
4 PL
1 PL
1 čl
2 strúčiky
1 čl
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny Podravka uvaríme v slanej vode.

  2. 2

    Na 2 lyžiciach horúceho oleja opražíme baklažán nakrájaný na kocky.

  3. 3

    V panvici na zvyšnom horúcom oleji krátko opražíme paradajky, pridáme cukor, pretlačený cesnak, jablkový ocot, Podravku ochucovadlo Pikant, opražené baklažány a trochu posolíme.

  4. 4

    Uvarené a scedené cestoviny zamiešame s nasekanou bazalkou. Môžeme ich posypať aj nastrúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: