Recepty, kde je estragón čerstvý
Sendvič s kuracím šalátom
Umyte 3 zelerové stonky a nakrájajte ich na väčšie kusy. Nasekajte na hrubo 1 cibuľu a...
Alaca çorba - Turecká hŕstková polievka
Čo už v týchto dňoch poteší viac ako tanier hustej horúcej polievky? Zeleniny niet (tá čo
je...
Kurací šalát Veronique
Neviem, ci autorom receptu je Ina Garten alebo ho iba varila vo svojej show. V...
Bylinkový bochník
Bylinky nasekame, zamiesame do preosiatej muky, pridame ostatne suroviny. Vypracujeme cesto a nechame kysnut....
Rebierka a pečená zelenina
Toto je taký úplne, ale úplne obyčajný recept, ale nám neobyčajne chutil...
Špagety s cuketovou omáčkou
Cuketová sezóna je v plnom prúde, tak máme cukety furt a stále na tanieri.....
Mušľový šalát so zelenou špargľou
Varené mušle vylúpeme a zmiešame s blanšírovanou zelenou špargľou, stonkovým zelerom, šalátom frissé
a olúpanými...
Sušené paradajky v oleji
Sušené paradajky v oleji som si obľúbil v Taliansku, dajú sa použiť na cestoviny, pizzu,...
Treska so špenátom
Filet z ryby umyjete, osušíte a na rozpustenom masle opečiete do zlata. Pozor, aby...
Bylinkovo– reďkovková nátierka
Vajcia olúpeme a nasekáme nadrobno, reďkovky umyjeme a nastrúhame nahrubo.
Feniklový šalát s hruškou
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete....
Sendvič s kuracím šalátom
Umyte 3 zelerové stonky a nakrájajte ich na väčšie kusy. Nasekajte na hrubo 1 cibuľu a...
Alaca çorba - Turecká hŕstková polievka
Čo už v týchto dňoch poteší viac ako tanier hustej horúcej polievky? Zeleniny niet (tá čo je...
Kurací šalát Veronique
Neviem, ci autorom receptu je Ina Garten alebo ho iba varila vo svojej show. V...
Bylinkový bochník
Bylinky nasekame, zamiesame do preosiatej muky, pridame ostatne suroviny. Vypracujeme cesto a nechame kysnut....
Rebierka a pečená zelenina
Toto je taký úplne, ale úplne obyčajný recept, ale nám neobyčajne chutil...
Špagety s cuketovou omáčkou
Cuketová sezóna je v plnom prúde, tak máme cukety furt a stále na tanieri.....
Mušľový šalát so zelenou špargľou
Varené mušle vylúpeme a zmiešame s blanšírovanou zelenou špargľou, stonkovým zelerom, šalátom frissé a olúpanými...
Sušené paradajky v oleji
Sušené paradajky v oleji som si obľúbil v Taliansku, dajú sa použiť na cestoviny, pizzu,...
Treska so špenátom
Filet z ryby umyjete, osušíte a na rozpustenom masle opečiete do zlata. Pozor, aby...
Bylinkovo– reďkovková nátierka
Vajcia olúpeme a nasekáme nadrobno, reďkovky umyjeme a nastrúhame nahrubo.
Feniklový šalát s hruškou
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete....