Recepty, kde je bageta francúzska
Žemľovka – housková stařena – pre kamaráta
Týmto mojim variantom žemľovky, splácam svoj obrovský dlh Jirkovi „Ižimu“ Ing.
Planičkovi, kamarátovi z...
Crostini s brusnicami a pistáciami
Bagetu nakrájame na šikmo zhruba na 1 cm hrubé plátky. Z oboch strán ich potrieme olivovým...
Hráškový krém s parmezánovými krutónmi
Na masle orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak domäkka. Prisypeme rozmrazený hrášok a zalejeme ho hydinovým...
Cesnakové bruskety
Teplé bruskety pečené v alobale ochutené vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako...
Pečená bageta s plnkou a pancettou
Bagetu rozkrojíme zvrchu do troch štvrtín
a natrieme bylinkovým maslom.
Gazpacho, pravé španielske z Andalúzie
Teplo mám rád už od detstva, ale čo je veľa, toho je až príliš! Vstup...
Polievka Ratatouille
Ratatouille patrí medzi najznámejšie francúzske pokrmy, bežne ide o zeleninovú prílohu k
rôznym mäsovým a iným...
Dusená paprika plnená syrom a salámom
Tento recept je veľmi jednoduchý a lacný. Ideálne ako ľahká večera alebo silnejšie raňajky.
Recept...
Francúzska cibuľačka
Tento recept mám od mojej francúzskej kamarátky a veľmi mi chutí, možno bude aj Vám
:)
Paprikové crostini
Crostini môžem vždy a všade. našla som ich pod názvom BELL PEPPER CROSTINI. Tieto z...
Bruschetty s kozím syrom a čučoriedkovým džemom
Minule sme doma mali kvalitný kozí syr, tak som vyskúšala trochu netradičné spojenie
chutí :)
Žemľovka – housková stařena – pre kamaráta
Týmto mojim variantom žemľovky, splácam svoj obrovský dlh Jirkovi „Ižimu“ Ing. Planičkovi, kamarátovi z...
Crostini s brusnicami a pistáciami
Bagetu nakrájame na šikmo zhruba na 1 cm hrubé plátky. Z oboch strán ich potrieme olivovým...
Hráškový krém s parmezánovými krutónmi
Na masle orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak domäkka. Prisypeme rozmrazený hrášok a zalejeme ho hydinovým...
Cesnakové bruskety
Teplé bruskety pečené v alobale ochutené vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako...
Pečená bageta s plnkou a pancettou
Bagetu rozkrojíme zvrchu do troch štvrtín a natrieme bylinkovým maslom.
Gazpacho, pravé španielske z Andalúzie
Teplo mám rád už od detstva, ale čo je veľa, toho je až príliš! Vstup...
Polievka Ratatouille
Ratatouille patrí medzi najznámejšie francúzske pokrmy, bežne ide o zeleninovú prílohu k rôznym mäsovým a iným...
Dusená paprika plnená syrom a salámom
Tento recept je veľmi jednoduchý a lacný. Ideálne ako ľahká večera alebo silnejšie raňajky. Recept...
Francúzska cibuľačka
Tento recept mám od mojej francúzskej kamarátky a veľmi mi chutí, možno bude aj Vám :)
Paprikové crostini
Crostini môžem vždy a všade. našla som ich pod názvom BELL PEPPER CROSTINI. Tieto z...
Bruschetty s kozím syrom a čučoriedkovým džemom
Minule sme doma mali kvalitný kozí syr, tak som vyskúšala trochu netradičné spojenie chutí :)