Bruschetty s kozím syrom a čučoriedkovým džemom
Foto: zuzikrish
Minule sme doma mali kvalitný kozí syr, tak som vyskúšala trochu netradičné spojenie chutí :)
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Polovicu veľkej bagety nakrájame na cca. 12 kúskov a poukladáme na plech s papierom na pečenie.
- 2
V malej miske rozmiešame pretlačený cesnak s olivovým olejom.
- 3
Zmesou cesnaku a oleja potrieme bagety. Pečieme na 200°C asi 10 minút. Bagety by mali mať hnedé okraje.
- 4
Na tanier dáme tri bruschetty, dva plátky kozieho syra a lyžičku čučoriedkového džemu. Podávame ako zdravú chuťovku alebo ako predjedlo. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu