Cesnakové bruskety
Foto: podravka
Teplé bruskety pečené v alobale ochutené vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, vegetu a dobre premiešame.
- 2
Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
- 3
Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.
- 4
Podávanie: Podávame teplé s pohárom červeného vína.
- 5
Rada: Olivový olej môžete nahradiť maslom.
Tiež slané chuťovky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Potom ovsem nepotrebuji podravka dochucovadlo