Slané chuťovky
Slané chuťovky

Cesnakové bruskety

podravka - fotkapodravka, 1. marca 2018. Komerčný recept.
Cesnakové bruskety
Foto: podravka

Teplé bruskety pečené v alobale ochutené vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

6
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

1 ks
6 lyžíc
3 lyžičky
4 lyžice
1 lyžička
štipka

Postup

  1. 1

    Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.

  2. 2

    Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.

  3. 3

    Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

  4. 4

    Podávanie: Podávame teplé s pohárom červeného vína.

  5. 5

    Rada: Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha