Zapekaná plnená bageta

Zoltán Bako
šéfkuchár z Restaurant 107 v Ostrove, 2. januára 2015
Zapekaná plnená bageta
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks
200 g
200 g alebo oravská slanina
0,5 ks
2 ks
2 PL




Postup

  1. 1


    Bagety najprv nakrojíme šikmým rezom asi každé dva centimetre, dusenú šunku a jarnú cibuľku nakrájame nadrobno.

  2. 2


    K zmesi pridáme nastrúhaný syr a francúzsku horčicu a vymiešané maslo. Všetko dobre premiešame a bagety v zárezoch naplníme zmesou.

  3. 3


    Na záver naplnené bagety zabalíme do alobalu a pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 180 °C asi 15 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia