Zapekaná plnená bageta
Zoltán Bako
šéfkuchár z Restaurant 107 v Ostrove, 2. januára 2015
šéfkuchár z Restaurant 107 v Ostrove, 2. januára 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bagety najprv nakrojíme šikmým rezom asi každé dva centimetre, dusenú šunku a jarnú cibuľku nakrájame nadrobno.- 2
K zmesi pridáme nastrúhaný syr a francúzsku horčicu a vymiešané maslo. Všetko dobre premiešame a bagety v zárezoch naplníme zmesou.- 3
Na záver naplnené bagety zabalíme do alobalu a pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 180 °C asi 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-plnene-rozky-fotorecep...