Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarHaji 27. mája 2018 o 23:36

    Pěkný recept, chrestobranie je v plnom prúde.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 28. mája 2018 o 10:48

    Moze byt, ja som skusala s balk. syrom: » varecha.pravda.sk/recepty/spargla-zapecena-s-balkanskym-s...
    ono problem tej spargle je v tom, ze nevyzera moc gustiozne :-)
    @zareaguj
     1x haji
  • mitzy - fotkaMitzy 28. mája 2018 o 15:01

    @Haji @Afi ďakujem vám za nahliadnutie...no veru, špargľa ide. A jasné, že vyzerá v mojom (aj v tvojom) prevedení naozaj negustiózne :) čo je dokonca slabé slovo (hah). A zvažovala som, či sem vôbec recept dám, ale keďže je to nenáročný recept, vážne dosť rýchly (a dovolím si povedať aj chutný), je tu. Afi, tvoje zaklincovanie svojho pripnutého receptu s biednou ozdobou vňaťky je top. Ja som nemala silu už ani tú vňať otrhať a hodiť na tanier ;-D majte obe krásny deň!
    @zareaguj
     1x haji
  • siisa - fotkaSiisa 28. mája 2018 o 20:08

    Milá @Mitzy , ja som rada, že si tento recept sem dala. Špargľa je výborná a tento recept sa mi páči. Vďaka ti zaň :)
    @zareaguj
     2x haji, mitzy
  • používateľ nemá avatarHaji 29. mája 2018 o 09:12

    @Mitzy , tá gustióznost fota je celkem pomíjívá záležitost, důležitá je chuť. Mně se velmi líbí poslední foto - upečená špargla na plechu - moderní umělecké dílo. Tento motiv na plátně by také vyšel skvěle. Měj krásný den a ať se ti daří!
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 29. mája 2018 o 09:47

    @Siisa Tak som rada ;)
    @Haji presne, máš dobré oko :)
    @zareaguj
     1x haji


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist