Vegan zeleninové karí s cícerom
Foto: bibuskam
Výborný tip na chutnú večeru pre celú rodinu. Vhodné pre ľudí s intoleranciou na laktózu či lepok a vegánov či vegetariánov.
Postup
-
1
Zeleninu očistíme a nakrájame.
- 2
Na kokosovom oleji opražíme cesnak, karí a postupne pridávame zeleninu od najtvrdšej, predvarený cícer a opražíme.
- 3
Pridáme pretlak, kokosové mlieko a varíme do zmäknutia cca 30 minút.
- 4
Na záver dochutíme soľou a podávame s ryžou.
Tiež zeleninové karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
predvarila som, ale dávam aj z plechovky
Túto informáciu sme do Vášho receptu doplnili.