Zeleninové karí
Zeleninové karí

Vegan zeleninové karí s cícerom

bibuskam - fotkabibuskam, 27. apríla 2020
Vegan zeleninové karí s cícerom
Foto: bibuskam

Výborný tip na chutnú večeru pre celú rodinu. Vhodné pre ľudí s intoleranciou na laktózu či lepok a vegánov či vegetariánov.

Suroviny

500 g (predvarený alebo z konzervy)
3 PL
4 strúčiky
2 cm
2 ks
1 ks
3 ks
100 g
1 plechovka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu očistíme a nakrájame.

  2. 2

    Na kokosovom oleji opražíme cesnak, karí a postupne pridávame zeleninu od najtvrdšej, predvarený cícer a opražíme.

  3. 3

    Pridáme pretlak, kokosové mlieko a varíme do zmäknutia cca 30 minút.

  4. 4

    Na záver dochutíme soľou a podávame s ryžou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Cícer netreba predtým namočiť cez noc? Asi si použila sterilizovaný. Ja mám v špajzi prírodný, suchý.