Foto: ferno
Toto jedlo si občas dávam v ázijských bistrách. Keďže si myslím, že už mám ázijskú kuchyňu slušne zmáknutú, tak som si spravil „rozbor“ a chutí Zobraziť celý popisToto jedlo si občas dávam v ázijských bistrách. Keďže si myslím, že už mám ázijskú kuchyňu slušne zmáknutú, tak som si spravil „rozbor“ a chutí naozaj ako z ázijského rýchleho občerstvenia.
Postup
-
1
Do rozpáleného woku dáme olej, po chvíľke na plátky nakrájané kuracie prsia. Opečieme.
- 2
Pridáme na väčšie kocky nakrájanú cibuľu, na plátky nakrájanú mrkvu, papriku, bambusové výhonky, na tenké plátky nakrájaný zázvor a chvíľu opečieme. Mrkva a cibuľa by na konci varenia nemala byt úplne mäkká.
- 3
Pridáme kokosové mlieko, karí korenie, sójovú alebo rybaciu omáčku a zelené fazuľky. Privedieme k varu a dochutíme (karí korenie, sójová omáčka).
- 4
Podával som s ryžou basmati.
Tiež kuracie karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu