Kuracie karí
	        Thajské kuracie karí
	        Autor receptu: ferno
	         
	        
	        Toto jedlo si občas dávam v ázijských 
bistrách. Keďže si myslím, že už mám 
ázijskú kuchyňu slušne zmáknutú, tak 
som si spravil „rozbor“
a chutí naozaj ako z ázijského rýchleho občerstvenia. 
Postup
- Do rozpáleného woku dáme olej, po chvíľke na plátky nakrájané kuracie prsia. Opečieme. 
 - Pridáme na väčšie kocky nakrájanú cibuľu, na plátky nakrájanú mrkvu, papriku, bambusové výhonky, na tenké plátky nakrájaný zázvor a chvíľu opečieme. Mrkva a cibuľa by na konci varenia nemala byt úplne mäkká.
 - Pridáme kokosové mlieko, karí korenie, sójovú alebo rybaciu omáčku a zelené fazuľky. Privedieme k varu a dochutíme (karí korenie, sójová omáčka).
 - Podával som s ryžou basmati.