Recepty, kde je chlieb domáci (pečivo)
	
       
 
	          
	            Praženica s hlivou ustricovou na šalotke a póre 
	          
  Hubárska sezóna je u nás doma v plnom prúde.  S chuťou by som si zjedol buď... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Mrazené kozáky brezové s vajíčkami 
	          
  Lásku k hubárčeniu mi od útleho detstva vštepovala babička po mamke,  moja vzácna 
lady Ann... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Pikantný guláš na čiernom pive 
	          
  Toto je guľáš,  všetko pred tým to boli zemiaky s mäsom! Tak ma pochválil jeden z... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Viedenský Tafelspitz z teľacej kvetovej špičky a teľacích špikových kostí 
	          
  Tafelspitz je typické tradičné viedenské jedlo,  pôvodne sa varilo na cisárskom dvore,  
podávalo sa na... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Skordalia-σκορδαλι-grécka nátierka 
	          
  Skordalia je známa grécka nátierka,  pripravuje sa bud zo zemiakov alebo chleba,  pridajú sa 
vlašské... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka 
	          
  Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu,  ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Foie Gras po slovensky
	          
  Husaciu pečeň namočíme na noc do mlieka,  aby bola jemnejšia a prípadne sme ju zbavili prebytočnej... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Hrianky s hubovou nátierkou
	          
  Šampiňóny očistíme,  umyjeme,  osušíme a 2 – 3 z nich nakrájame na plátky,  zvyšné... 
        
      
      

Praženica s hlivou ustricovou na šalotke a póre
Hubárska sezóna je u nás doma v plnom prúde. S chuťou by som si zjedol buď...

Mrazené kozáky brezové s vajíčkami
Lásku k hubárčeniu mi od útleho detstva vštepovala babička po mamke, moja vzácna lady Ann...

Pikantný guláš na čiernom pive
Toto je guľáš, všetko pred tým to boli zemiaky s mäsom! Tak ma pochválil jeden z...

Viedenský Tafelspitz z teľacej kvetovej špičky a teľacích špikových kostí
Tafelspitz je typické tradičné viedenské jedlo, pôvodne sa varilo na cisárskom dvore, podávalo sa na...

Skordalia-σκορδαλι-grécka nátierka
Skordalia je známa grécka nátierka, pripravuje sa bud zo zemiakov alebo chleba, pridajú sa vlašské...

Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka
Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu, ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci...

Foie Gras po slovensky
Husaciu pečeň namočíme na noc do mlieka, aby bola jemnejšia a prípadne sme ju zbavili prebytočnej...

Hrianky s hubovou nátierkou
Šampiňóny očistíme, umyjeme, osušíme a 2 – 3 z nich nakrájame na plátky, zvyšné...
 Suroviny
Suroviny Mäso
Mäso Zelenina+ strukoviny
Zelenina+ strukoviny Ovocie
Ovocie Mliečne +syry
Mliečne +syry Cestoviny +prílohy
Cestoviny +prílohy Ryby
Ryby Huby
Huby Orechy+ semienka
Orechy+ semienka Bylinky+ koreniny
Bylinky+ koreniny Sladkosti+ pochutiny
Sladkosti+ pochutiny Tekutiny
Tekutiny Oleje
Oleje