Rôzne

Konfirmacia

ocko - bez fotkyocko, 5. apríla 2014

prepacte ze pisem na Varechu ale potrebujem radu a to co dat ako darcek na konfirmaciu dievcatu 15 -rocnemu ktora je skor ako chalan neuznava rozne sperky a td,preto prosim o radu lebo viem ze varechacky maju dodre napady vopred velmi dakujem za radu.

@zareaguj


Diskusia k téme

jeka
Hodinky.mobil, alebo nejakú peňažnú podporu na vkladnú knižku(ovšem ak ju má).Najlepšie by bolo spýtať sa jej(poznám to z vlastnej skúsenosti) čo by si želala,aby to neboli zbytočne vyhodené peniaze.
rulik
ja som dostal na birmovku hodinky Vostok, to bolo asi v r.1965, dostával som ich len na nedeľu, až neskôr som ich dostal natrvalo, žiaden iný darček mi tak neutkvel v pamäti ako toto
zvedavec
Niekto bicykel, niekto zlatý náhrdelník.... Ja možno plavky, alebo plavecké okuliare... :)
No nie je to taká hocijaká udalosť, preto si myslím, že by si to žiadalo darček, ktorý pretrvá. Na konfirmácii som bola a dostala som šperky, aj keď to nebol môj nápad, ale potešilo a zostalo.
Najlepšie by asi naozaj bolo opýtať sa, avšak s poznámkou, že by to mohlo byť niečo, čo jej dlho vydrží, najlepšie navždy, ako tie šperky.
Ak to však musí byť prekvapenie, tak možno aj podľa jej záľub, Prejdite sa mestom a počúvajte, pri ktorom výklade nad čím zavzdychá. :D (Ak je ešte na to čas a konfirmácia nie je zajtra....? :) )
A napokon, aj chlapci nosia retiazky, čím však nechcem silou mocou presadzovať názor, že to musí byť šperk.
Ale nápad - hodinky, sa mi tiež pozdáva.
mariamka
a co uznava? lebo to je dost podstatne, ak je az taka rebelka, tak napr. vstupenku na koncert, muzikal, jazdu na formule, bobovu drahu, stvorkolky, predplatne do tatoo studia ... peknu veceru s ohnostrojom,, a mozno by ju potesil obycajny nadrozmerny plysak :))
julica
Ja som si vypýtala stan a aj ho dostala. Radosť nad radosť!
zvedavec
Aj stan sa mi ako nápad páči, tiež pretrvá, ale to, samozrejme, záleží od záľub....
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
@silvi to ako u kresťanov katolíckych prvé sväté prijímanie.

Určite by som kúpila hodinky,vyberane spolu s dievcou,podľa jej vkusu.
Do predu zájdite pozrieť ceny,aby ste neboli v strese a potom povedzte
Do akej ceny môže vyberať. Z obchodu odnieste vy,darujte až v čase aktu.
afataga
aj ja som sa chcela opytat co je konfirmacia :-), tablet, zoskok padakom alebo nieco take
2010
Mozem sa opytat co je birmovka ?








amelie
ja som na konfirmáciu dostala maliarsky stojan, paletu, olejovky a štetce, olejovky, akrylky a zopár plátien:-))) najkrajší dar na svete:-)))
amelie
aha, zas píšem rýchlejšie ako čítam:-)))
ocko
velmi pekne dakujem za rady ale ona chce peniaze a to sa mi moc nepaci lebo to nie je pamiatka ona ma totiz skoro vsetko a co poviete na knihu ale aku ona sa venuje plavaniu lukostrelbe ja som tiez dostala na birmovku zlatu retiazku zo srdieckom a mam ju az doteraz a to je uz par rokov ale vdy mi to pripomenie
amelie
@ocko , prepáč, ale ak má "chlapčenské" záujmy, zlatá retiazka či iný šperk ju v pätnástich asi nenadchne. je to iba môj názor, mňa by na jej mieste možno viac potešil voľný vstup do krytej plavárne:-)))
marika9
Ak peniaze, tak by som ako "obal" volila Bibliu. K tomu samozrejme pohovor o ich investovaní.
gordonko
..... jasom na 18 narodeniny - Dospelosť - ponúkol dcere na výber ...šperk alebo kvalitný foťák ..... vybrala si a ostala NIKON 3100 s lepším objektívom ................ hodinky by som rozhodne nekupoval lebo za skvelou značkou už su dnes ,,šuplikanti,, a hodinky robia z čínskymi strojčekmi na baterku ........ vzpomeňte si kolké hadinky sa po výmene baterky pokazili alebo boli nepresné mimo to pozrite sa dnes na ludí - mladež ....kto znich má hodinky ?????
ocko
velmi pekne dakujem za nazor a nebolo zle od marika9 kniha a peniaze ale aj fotak od gordonko ale aj ostatne cenne rady urcite sa jej opytam "nenapadne" ako sa rozhodne hodinky to urcite nie to su same braky....
veronika353
Já jsem na bIřmování dostala zlaté náušnice s červeným očkem a i když jsou už nemoderní,mám je stále:-))))
marcy
helikoptéru na diaľkové ovládanie :)