
Broskyňa plnená kuracím mäsom
Tento recept nam pripravila moja teta na navšteve a všetkym chutil. Od vtedy ho pripravujem doma...

Polníček s avokádem a sušenými rajčaty
Tahle kombinace nikdy nezklame. Příjemný salát na každou roční i denní dobu.

Syrová majonéza
V starších kuchárskych knihách sa dajú nájsť zaujímavé recepty aj keď je tam málo fotiek. ...

Slaná torta - motorka
Dnes som sa trochu pohrala a dalo mi to zabrať a tu je výsledok. Prvá moja...

Vitamínová bomba
Dnes pršalo. A tak som si do dňa namiešala trošku slnka. Smoothie nie je náročné na...

Fazuľový hummus
Receptov na humus je nespočetne veľa, tak pridávam aj môj, môžno si ho niekto obľúbi....

Jesenný šalát s konopnými semienkami
V jednoduchosti je krása a to platí aj pri tomto jesennom šaláte. Najväčšiu námahu vám dá...

Raw čučoriedkový nepečený koláč
Tento RAW nepečený koláč prekvapí vaše chuťové poháriky! Koláčik je bezlepkový, je vegan a je aj...

Hráškovo-avokádová nátierka
Nebojte sa sviežej kombinácie hrášku a avokáda - skvele sa k sebe hodia. Ulahodia nielen chuti,...

Figová saláma
Umyté figy pomelieme na mäsovom mlynčeku. Primiešame pomleté orechy, pridáme žĺtky, rum, práškový cukor...

Krémová šarlota s ovocím
Komerčný recept Zakončite skvelý deň s krásnou tortou šarlotou naplnenou krémom z jogurtu a želatíny a doplnenou o...

Ovocno-smotanové Spekulatius
Opäť niečo rýchle na prípravu a pritom dobré. S voňavými, korenenými sušienkami Spekulatius.

Jesenná nátierka z pečenej tekvice Hokkaido
Ako stvorená na dni keď chceme vrátiť do duše letné teplo a slniečko...

Svieži bylinkový sirup
Tento sirup nie je taký hustý ako z obchodu, ale stačí len málo - rovnaká dávka...

Nepečený čučoriedkovo-citrónový dezert
Tento dezert je vhodný aj pre vegánov. Zaujme hlavne použitými surovinami. Pozor - zákusok je...

Rastlinné mlieko
V súčasnosti sa rozmáha trend, kedy ľudia prestávajú piť mlieko kravské a využívajú rôzne iné alternatívy......

Drožďová nátierka s tvarohom
Výborná nátierka na raňajky, chutila, tak som ju urobila znova a delím sa o recept...

Hubový aspik so zeleninou
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť a olúpeme. Huby scedíme a nakrájame nadrobno.

Panzanella
Niečo pre večne diétujúcich a vegetariánov. Toto typické toskánske jedlo, známe už stáročia pochádza z...

Bylinkové maslo s korením
Toto maslo je veľmi chutné, našla som ho na stránke Tchibo, tak pridávam, aby...