Ovocná zmrzlina
Foto: podravka
Lino lada mliečna je najlepším spojencom pri výrobe dezertov a určite ju skúste použiť pri výrobe zmrzliny! V spojení so šľahačkou a vašim obľúbeným Zobraziť celý popisLino lada mliečna je najlepším spojencom pri výrobe dezertov a určite ju skúste použiť pri výrobe zmrzliny! V spojení so šľahačkou a vašim obľúbeným ovocím to bude lahôdka.
príprava
Postup
-
1
Elektrickým mixérom zmiešame smotanu na šľahanie, mlieko a mliečnu Lino ladu. Poriadne vymiešame.
- 2
Jahody rozmixujeme a dáme do misky. Takisto aj čučoriedky, ak ich chceme viac modré, môžeme pridať potravinárske farbivo. Marhule tiež rozmixujeme, ale pridáme citrónovú šťavu a dáme do misky.
- 3
Mliečny krém rozdelíme na tri časti a zmiešame ich s rozmixovaným ovocím. Každú časť poriadne premiešame.
- 4
Do plastovej misky postupne dávame lyžicu z každej príchute, pokým sa nám neminú. Farebnú zmes zakryjeme a dáme do mrazničky zachladiť na niekoľko hodín.
- 5
Kopčeky zmrzliny posypeme farebným zdobením, ovocím, čokoládovou polevou alebo šľahačkou.
Tiež ovocná zmrzlina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Lino lada je vynikajúca krémová nátierka a nájdete ju v 3 príchutiach. Tu sa o nej dočítate viac: www.podravka.sk/znacka/lino/...
Teda ty vies prekvapit, hnusny umely stuzeny tuk, sojovy lecitin a umely vanilin ti nevadia? Musi to byt riadne odporne, kukaj: potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2002120718432,...
s nutelou si mozu ruky podat, ble ( ked uz nechcem rovno napisat fuj :-))