Majonézový šalát
Majonézový šalát

Majonézový šalát

samokucharik - bez fotkysamokucharik, 6. júna 2017
5
porcií
15-20 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva
1 konzerva
2 kusy
200 gramov (bravčová)
2 kusy
1 pohár (malý)
1 pohár
200 gramov (neúdený)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jablká si nakrájame na kocky. Šunku tak isto. Póry nakrájame na tenké kolieska. Syr si nastrúhame na hrubšie kúsky. Z konzerv zlejeme šťavy.

  2. 2

    Všetky suroviny ukladáme do misy v takom poradí, ako sú napísané. Šalát necháme postáť min. 12 hodín. Až hodinku pred podávaním premiešame!

    Majonézový šalát - obrázok 2

Diskusia k receptu

staflik
Škoda, že tu nie je sekcia "hrôzy varechy", pre tento recept by bola vhodná.
1x radox1
hadik
Samo, Samo, toto by aj môjho pytóna popreháňalo. :-)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha